bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Парад річних звітів»: продемонструйте свою підзвітність, прозорість та публічність
13.02.2013

Маєте річний звіт та готові показати його всім? Тоді запрошуємо вас взяти участь у «Параді річних звітів», який пройде 21 лютого 2013 року під час V Міжнародної конференції Українського форуму благодійників «Благодійність: підзвітно, прозоро, публічно».

Що таке «Парад річних звітів»?

«Парад річних звітів» - це виставка річних звітів вітчизняних благодійних організацій та фондів за різні роки їх діяльності. Мета виставки – популяризація принципів прозорості та підзвітності в благодійності через демонстрацію річних звітів благодійних фондів та організацій.

Коли та де буде проходити «Парад річних звітів»?

«Парад річних звітів» буде проходити 21 лютого 2013 року з 11:15 до 12:00 в рамках V Міжнародної конференції Українського форуму благодійників «Благодійність: підзвітно, прозоро, публічно» у приміщенні Президент-готелю за адресою: м. Київ, вул. Госпітальна, 6.

Як взяти участь у «Параді річних звітів»?

Для того, щоб взяти участь у «Параді річних звітів» потрібно заповнити відповідну заявку та

  • у разі участі у V Міжнародній конференції Українського форуму благодійників «Благодійність: підзвітно, прозоро, публічно» привезти примірники річних звітів, які ви плануєте демонструвати, на конференцію. Під час реєстрації ви зможете віддати примірники річних звітів відповідному представнику Українського форуму благодійників;
  • у разі, якщо ви не зможете взяти участь у конференції особисто, примірники річних звітів, які ви плануєте демонструвати, потрібно надіслати на поштову адресу: 04070, м. Київ, вул. Іллінська 18, офіс 1, Український форум благодійників.

Зверніть увагу! Для того, щоб ваш документ був розміщений на виставці, він повинен надійти до офісу Українського форуму благодійників не пізніше 19 лютого 2013 року.

Заповнену реєстраційну форму потрібно надіслати не пізніше 19 лютого 2013 року на адресу: [email protected]. Питання за телефоном: (044) 425 92 94.

Важливо1.! Український форум благодійників має право залишити всі примірники річних звіти в бібліотеці інформаційно-консультаційного центру з питань благодійності, що знаходиться в офісі Українського форуму благодійників.

Важливо 2.! Організатори не ставлять обмеження щодо кількості примірників річних звітів:

  • якщо організація бажає поширити свої річні звіти серед всіх учасників конференції, то потрібно мати відповідну кількість примірників;
  • якщо організація хоче лише продемонструвати свій річний звіт, то 1 примірника буде достатньо.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.