bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Якість функціонування судів Черкащини в оцінці громадян
11.02.2013

18 лютого 2013 року у м. Черкаси в конференц-залі готелю "Україна" відбудеться публічна презентація та обговорення  результатів опитування громадян щодо їх задоволення якістю функціонування Апеляційного суду Черкаської області та Чорнобаївського районного суду.

Опитування громадян-відвідувачів Апеляційного суду Черкаської області та Чорнобаївського районного суду відбувалося силами волонтерів благодійного фонду “Творчий центр ТЦК” за сприяння проекту “Справедливе правосуддя”. Вивчення рівня задоволеності громадян якістю окремих аспектів функціонування суду відбувалося на основі методології Карток громадянського звітування. Під час публічної презентації буде представлено та обговорено звіт про результати дослідження. До участі у заході запрошуються представники судів, органів виконавчої влади, засобів масової інформації, організацій громадянського суспільства, дослідники.

Для участі у презентації необхідно попередньо до 15 лютого 2013 року надіслати електронною поштою на адресу [email protected] заявку (прізвище та ім’я, назву організації, контактний телефон та адреса електронної пошти). Для довідок та більш детальної інформації звертатися до Наталії Пасічник за телефоном (044) 574-64-11.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.