bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: творчі вечори, млинці, хімія кохання, деформації, джаз та Китайський Новий рік
07.02.2013

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Україні. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні, якщо розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних та чекаємо на Ваші коментарі та враження про заходи, на яких Вам поталанило бути!

Київ

9 лютого 2013 року – літературно-мистецька акція “КАРТОГРАФІЯ” за мотивами книжки “З мапи книг і людей” від Оксани Забужко. На “мапі” позначено книжки, людей, місця, міста, фільми, вистави, які мали формативний вплив на долю авторки і які одночасно можуть слугувати своєрідним культурним маркером для збірного портрета сучасного українського інтелектуала.
Читати більше…

9 лютого 2013 року – лекція «Хімія кохання» від Владислави Грінчук. Ви дізнаєтеся, що з наукової точки зору ніякого кохання не існує. Усе це — хімія, яку можна описати формулами. І ви побачите ці формули на власні очі.
Читати більше…

9-10 лютого 2013 року – уікенд у середньовічному стилі. Відчуйте себе справжнім середньовічним воїном, стріляючи по живій мішені – латнику. Cпробуйте себе у метанні списів, покружляйте у запальному слов’янському хороводі. І дочекайтеся вечора. Саме тоді мудрець проведе ритуал запалення магічного вогнища.
Читати більше…

9-10 лютого 2013 року – виставка українських художників «Деформації». Проект «Деформації» — це спроба віднайти відправну точку деформації особистості та її документація до повного перетворення, осмислення, преображення. Під «приціл» учасників проекту потрапило людське тіло з його внутрішніми та зовнішніми деформаціями.
Читати більше…

10 лютого 2013 року – вечір пам’яті воїна-митця Михайла Гаврилка. Центральна фігура вечора — Михайло Гаврилко — яскрава постать могутнього характеру й чину, виразник цілої епохи, герой, у долі якого переплелися найдраматичніші й найхарактерніші моменти Української революції.
Читати більше…

Харків

9 лютого 2013 року – «Цирк» Чарлі Чаплін в рамках проекту «Німе кіно з тапером». Сумна комедія про пригоди Чарлі в складі гастролюючого цирку. «Цирк» один з найпопулярніших і вдалих його картин, де рідкісне поєднання комічного з ліричним, талант сатирика, що викривають все, що заважає людям, знайшли зриме втілення.
Читати більше…

10 лютого 2013 року – джазовий квартет «Dr. jazz-project». Колектив виступав у різних джазових клубах - України, Польщі, Німеччини, Росії, Китаї. Acustik&el.piano - Заслужений діяч мистецтв України, Володимир Прихожай.
Читати більше…

Інші міста

9 лютого 2013 року, м. Одеса – творчій вечір Володимира Горохова – автор, який пише про те, що зрозуміло тут, зараз і кожному. Ось посмажив він яєчню - бац, вже вірші. Обняв кохану дівчину - і знову рима. Сенс його віршів захований не в витіюватих виразах, метафорах і алегоріях, а в простих рубаних фразах, які буквально пронизують слухачів наскрізь.
Читати більше…

9-10 лютого 2013 року, м. Львів – фестиваль «Китайський Новий рік в Україні». Це унікальна можливість для львів’ян та гостей міста  познайомитися з традиціями святкування Нового року в Китаї, але і безпосередньо взяти участь у грандіозних подіях, які є невід’ємним елементом новорічних свят на Сході.
Читати більше…

10 лютого 2013 року, м. Ужгород – кулінарний фестиваль «Ужгородська палачинта». Місто готується проводити зиму традиційним фестивалем палачинти (млинців).  Під час свята можна буде поласувати млинцями-палачинтами, які пектимуть на відкритому повітрі прямо на очах відвідувачів.
Читати більше…

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.