bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Зелений вектор Криму пропонує сімферопольцям вийти взимку на прибирання пляжу
29.01.2013

1 лютого 2013 року в сімферопольській гімназії № 9 відбудеться презентація настільної екологічної гри “Операція “Чистий пляж” від громадської організації Центр регіонального розвитку “Топ-Кая” та екологічного клубу “Зелений вектор Криму”.

Проект “Еко-гра” підходить до завершення. Ми провели конкурс на розробку настільної гри на екологічну тематику, розробили дизайн, і в результаті - створили захопливу настільну гру для дітей 5-10 років. Тепер “Зелений вектор Криму” готовий представити результат всім зацікавленим.

1 лютого 2013 року в школі-гімназії № 9 (Тамбовська, 32 +380 (652) 44-36-65) відбудеться презентація гри.

Програма презентації:

12.30 - знайомство з “Зеленим Вектором Криму”

12.35 - дискусія на еко-тематику з дітьми

12.55 - проведення гри “Операція “Чистий пляж”

13.15 - перерва на чай

13.30 - прес-конференція.

Особливість проекту - безкоштовне розповсюдження гри в дитячих кафе і навчальних закладах Криму. Проект триватиме ще місяць, за який волонтери Зеленого Вектора Криму подарують примірники гри школам, центрам дитячого розвитку і дитячим кафе Сімферополя та інших міст Криму. Також будуть проведені пізнавальні тренінги для дітей щодо екологічних звичок в побуті та майстер-класи на екологічну тематику.

Організатори проекту: 

  • Центр регіонального розвитку ”Топ-Кая”. Центр працює в Криму з 2008 року в сферах підтримки місцевого розвитку, євроінтеграції, неформальної освіти та громадських ініціатив.
  • Екологічний клуб “Зелений вектор”. Неформальна спільнота людей, що практикують екологічний спосіб життя. Еко-просвіта та еко-проекти.

Запрошуємо журналістів, вчителів, громадьских діячів відвідати презентацію, де можна буде отримати додаткову інформацію і пограти в цікаву настільну еко-гру!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.