bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: зимові забави, трамвайна екскурсія, м’ясники та кіно на будь-який смак
24.01.2013

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Україні. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні, якщо розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних та чекаємо на Ваші коментарі та враження про заходи, на яких Вам поталанило бути!

Київ

26 січня 2013 року – “Льодове побоїще” на Мамаєвій Слободі. В програмі святкування перемоги наших прадідів Запорозьких козаків у Дрижопільській битві: народні гуляння, пісні, танці. Куштування звареного на відкритому вогні козацького куліша та печеної на відкритому вогні соковитої кабанятини…
Читати більше…

26 січня 2013 року – Future Shorts. Special Japan. Давно відомо, що Японія та її жителі – це спеціальний та вражаючий, ні на що не схожий світ. Для того, щоб у цьому впевнитись, достатньо подивитись  добірку короткометражних фільмів і анімації, присвячених цій давній країні та її загадковому народові.
Читати більше…

26 січня 2013 року - ІІ-й Всеукраїнський семінар-практикум «УКРАЇНСЬКІ САКРАЛЬНІ СТРАВИ». У рамках Параду фестивалів, ініціатив та захоплень «ЕКО-КУЛЬТУРА» зачинаємо семінар з майстер-класу по створенню козацького Кулешу: на відкритому майданчику біля входу в Парк у великому Казані майстрами-кошоварами з Музею козацької Страви буде створений багатий Куліш.
Читати більше...

26-27 січня 2013 року – Зимові забави у “Парку Київська Русь”. З нагоди Дня студента тут підготували захоплюючу програму. На гостей  чекають жваві ігри та конкурси: перетягування канату чи підіймання «пудових» каменів, усіх бажаючих навчать вправлятись зі списами та мечами. І звісно, запальні слов’янські мелодії покличуть усіх у хоровод. Родзинкою програми стануть виступи кінного театру.
Читати більше…

26-27 січня 2013 року – виставка «Україна. Чотири пори року» до дня Соборності. Мета виставки — показати життя нашої країни протягом року. Пори року в даному випадку — це не тільки пейзажі (вони можуть і повинні бути присутніми), а основні  події, що відбувалися в Україні.
Читати більше…

26-27 січня 2013 року –  фестиваль “Вечори Французького Кіно”. Щорічна колекція найгучніших французьких кінопрем’єр року буде показана в кінотеатрі “Київ”. Підбірку нових і кращих французьких фільмів представляють українським глядачам компанія “Артхаус Трафік”, Французький Інститут в Україні та компанія Citroеn.
Читати більше…

27 січня 2013 року – Морква-клуб Кіно запрошує переглянути кінострічку “Go Further”. Це документальне кіно про витівки Вуді Харрельсона і його товаришів, як вони подорожують з Сіетла, штат Вашингтон, в Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія. Захопи з собою капці.
Читати більше…

27 січня 2013 року – трамвайна екскурсія “Від конки до трамвая і назад”. Ми проїдемо по старій трамвайній лінії, по вуличках Подолу, Куренівки. Заїдемо на територію одного з найстаріших трамвайних депо. Постараємося побачити унікальні технічні трамвайні вагони. Ви дізнаєтеся, як влаштований вагон, трамвайна колія, контактна мережа.
Читати більше…

Інші міста

26 січня 2013 року, Закарпаття – Фестиваль-конкурс м’ясників “Диснотор”. До пізнього вечора різники демонструватимуть свою майстерність, а кулінари - готують з парної свинини різноманітні традиційні закарпатські страви - шкварки, гурки, ковбаси тощо. Це можливість долучитися до давніх закарпатських традицій, пов’язаним з ритуалами різання свиней та приготування м’ясних страв.
Читати більше…

26 січня 2013 року, м. Донецьк – показ сучасного українського кіно. “Ізоляція” запрошує усіх бажаючих  на безкоштовний показ українського кіно. До перегляду заплановано три стрічки: «Дужевільний» від режисера Христини Данилової, «Ескімо» Марії Пономарьової, «Друге дихання» від Анастасії Максимчук. Після показу заплановане обговорення кінострічок з режисерами.
Читати більше…

26-27 січня 2013 року, м. Дніпропетровськ – Етнокультурний фестиваль «СЯЙВО. Ритм та звук». Під час фестивалю пройдуть різноманітні майстер-класи, ярмарок, барабанний джем, перформанс плейбек-театру «Сусіди», концерт-містерія фольк-виконавців.
Читати більше…

26-27 січня 2013 року, м. Харків – закінчується тиждень Ірландського кіно. Ви побачите цікаве, глибоке, сміливе, смішне та несподіване. Сльози, сміх, злість, гордість вам гарантовані. Після кожного фільму буде обговорення по темі, яке буде вести для вас учасник літературного проекту “Хорошая Собака” – Георгій Бринько.
Читати більше…

26-27 січня 2013 року, м. Суми - Виставка крижаних скульптур. Участь безкоштовна.
Читати більше...

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.