bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Донецьку обговорять ситуацію з дотриманням свободи мирних зібрань
26.01.2013

30 січня 2013р. об 11.00 за адресою вул.. Куйбишева, 143г, відбудеться круглий стіл «Свобода мирних зібрань: Європейські принципи та українські реалії», організований Всеукраїнською Ініціативою «За мирний протест!» та Донецьким правозахисним центром. На початку заходу заплановано брифінг для представників ЗМІ.

Під час круглого столу відбудеться обговорення механізму громадського моніторингу дотримання свободи мирних зібрань та шляхів залучення громадськості до даного моніторингу. Окрім цього, буде розглянуто факти судових заборон мирних зібрань під час виборчого процесу 2012 року, а також антиконстуційні нормативно-правові акти місцевого рівня, що діють в Донецькій області, та успішні практики оскарження аналогічних рішень міських рад.

До участі у заході запрошені представники Управління внутрішньої політики та Управління Внутрішніх справ у Донецькій області, судді адміністративного суду, правозахисники, громадські активісти, представники громадських організацій, профспілок та рухів.

Серед гостей круглого столу будуть присутні голова правління ВГО «Інститут Республіка» Володимир Чемерис, заступник голови ВМГО «Фундація Регіональних Ініціатив» Михайло Лебедь, член Консультативної ради при Уповноваженому Верховної Ради України з прав людини Михайло Каменєв.

Для участі в заході необхідно надіслати листа з темою “Круглий стіл” на адресу: [email protected] до 29.01.13 включно. У листі вкажіть, будь ласка, ПІБ, контактний телефон та назву вашого об’єднання/організації (якщо є).

Якщо ви зацікавлені у формуванні системи громадського моніторингу за дотриманням свободи мирних зібрань, але не маєте можливості взяти участь у заході – будь ласка, зателефонуйте нам за тел..(066) 71 07 007 або надішліть листа на [email protected].

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.