bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Прем’єра фільму “Рейд на Рейк’явік. Перезавантаження” у Києві
10.02.2013

24 лютого 2013 року Морква Клуб запрошує на перегляд "Рейд на Рейк'явік. Перезавантаження".
 
Рік випуску: 2012
Країна: Чехія
Жанр: Документальний
Тривалість: 00:35
Переклад: Англійська + титри українською
Режисер: Jan Hanus
 
Про фільм:
"Рейд на Рейк’явік. Перезавантаження" - це новий фільм про один з найбільших актів саботажу в області звільнення тварин в історії, що пустив на дно половину ісландського китобійного флоту. Мова йде про підготовку і проведення, а також про наслідки на китобійний промисел як такий.

Щоб зробити фільм, він створений в дусі DIY, пішло півтора року. Кілька тижнів було записано безпосередньо в Ісландії, на місці диверсії, і ще кілька місяців роботи над звуковою доріжкою для всього міжнародного спів-товариства.


Ми хотіли б запросити Вас на прем’єру, яка відбудеться в Україні в м.Києві в рамках Морква Кіноклубу. Показ буде супроводжуватися обговоренням з гостями.
 
Вхід вільний! - Захопи з собою капці!
 
Адреса: Київ, Торговий центр «Васильківський», Кафе на Васильківській - станція метро «Васильківська», вул. Васильківська 28 (навпроти будинку 28).
 
Якщо Ви їдете на метро, піднімайтеся з платформи на бік Васильківської вулиці, далі один раз загорнути на право, один раз повернути на ліво - не виходячи з переходу - ліворуч буде вхід в підземний ТЦ Васильківський. Відео як дібратись.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.