bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Eкспертна дискусія «Соціальна інтеграція випускників інтернатних закладів»
22.01.2013

Партнерство «Кожній дитині» запрошує фахівців соціальної сфери та представників громадських організацій, які надають соціальну підтримку дітям та молодим людям, позбавленим батьківського піклування, до участі в експертній дискусії «Соціальна інтеграція випускників інтернатних закладів».

На зустрічі буде представлений до обговорення проект Державного стандарту соціальної послуги адаптації випускників інтернатних закладів. Документ розроблений групою експертів Партнерства «Кожній дитині» на замовлення Міністерства соціальної політики України в рамках реалізації україно-швейцарського проекту «Впевнений старт». Стандарт включає вимоги, що забезпечують необхідний рівень доступності та якості соціальної послуги в цілому, а також на кожному етапі її надання; визначає зміст та обсяг, умови і порядок надання послуги, показники якості. Він буде застосовуватися для організації надання соціальної послуги; моніторингу та контролю якості її надання, визначення граничної вартості послуги.

Для максимального врахування думки молодих людей, учасників проекту «Впевнений старт», та досвіду фахівців центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служб у справах дітей, інтернатних закладів пілотних територій проекту в ході підготовки стандарту було проведено серію консультацій, якими охоплено близько 50 осіб.

Під час експертної дискусії учасники ознайомляться з принципами, основними підходами до організації надання соціальної послуги та вимогами до роботи з отримувачами соціальної послуги, висловлять свої коментарі та пропозиції.

Фасилітатори дискусії: представник Партнерства «Кожній дитині» (зі сторони розробника) та представник Міністерства соціальної політики (зі сторони замовника).

Час та місце проведення заходу: 30 січня 2013 року з 10.00 до 16.00 в приміщенні Міністерства соціальної політики України (м. Київ, вул. Десятинна, 14, ауд. 319).

Відбір учасників дискусії відбудеться на конкурсній основі. Зацікавлених кандидатів просимо надіслати до 25 січня анкету учасника (додається) на електронну пошту [email protected]. Організатори заходу надішлють проект стандарту для ознайомлення відібраним кандидатам до 28 січня.

Зверніть увагу: організатори не покривають витрати на проїзд та проживання.

Учасники експертної дискусії також запрошуються до участі в конференції «Якість та доступність послуг для дітей та сімей: міжнародні стандарти та досвід України», яка відбудеться 29 січня 2013 року. Більше інформації про конференцію та умови участі на сайті: www.4children.in.ua.       

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.