bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Кінопоказ “Темпл Грендін” у Києві
26.01.2013

10 лютого 2012 року в Києві Морква-клуб запрошує всіх бажаючих на перегляд фільму "Темпл Грендін". Початок: 17:00.
 
Про фільм:
У біографічній драмі описується дитинство і юність Темпл Грендін, жінки-аутиста, що присвятила себе вивченню душевних станів і поведінкових особливостей як тварин, так і людей з проблемами соціальної адаптації. Завдяки невтомній вірі рідних, друзів і вчителів, Темпл подолала майже безнадійні внутрішні та зовнішні бар’єри, зробила блискучу наукову кар’єру, написала безліч робіт з психології та зоотехніці, втіливши свої знання в цілий ряд винаходів, які отримали широке використання в обох сферах. 
Характер життя Темпл Грендін добре відображений у двох підзаголовках фільму: «Аутизм дарував їй бачення. Вона подарувала йому голос ».
 
«Відрізняючись від інших людей, вона зробила небувале». Зазвичай компанія HBO знімає досить жорстке кіно - вільне від кліше, розраховане на вибагливого глядача. Кінокартина «Темпл Грендін», зберігаючи вірність традиціям каналу, пройнята напрочуд світлою тональністю. Її можна сміливо зарахувати до тих фільмів, які поглиблюють і прояснюють бачення світу.
 
Рік випуску: 2010
Країна: Франція, Іспанія
Жанр: Драма, біографія
Тривалість: 1:48:33
Переклад: Професійний (одноголосий), російська
Режисер: Мік Джексон
У ролях: Клер Дейнс, Джулія Ормонд, Девід Стретейрн, Кетрін О’Хара, Стефані Ферасі, Беррі Таббах, Мелісса Фарман, Стів Ширер, Річард Діллард, Дженна Хьюз і інші.
Рейтинг imdb - 8,3.
 
Вхід вільний! - Захопи з собою капці!
 
Адреса: Київ, Кафе на Васильківській - станція метро «Васильківська», вул. Васильківська 28 (навпроти будинку 28), Торговий центр «Васильківський». Якщо Ви їдете на метро, піднімайтеся з платформи на бік Васильківської вулиці, далі один раз загорнути на право, один раз повернути на ліво - не виходячи з переходу - ліворуч буде вхід в підземний ТЦ Васильківський. Відео як дібратись.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.