bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На Волині розпочинає роботу Обласний адвокаційний клуб
18.01.2013

Запрошуємо громадські організації долучитися до Волинського обласного адвокаційного клубу, перше засідання якого відбудеться 22 січня 2013 року о 15:00 у коворкінг-центрі «Репортер» (м. Луцьк, пр. Волі 27, 4 поверх).

Адвокаціійний клуб – це місце зустрічі тих, хто вже має досвід у адвоаційній діяльності і тих, хто тільки планує здійснювати адвокасі-кампанії. Члени клубу мають можливість налагодити корисні партнерські відносини, обмінюватись досвідом і позитивним адвокаційними практиками, розробляти спільні стратегії й об’єднувати зусилля для вирішення актуальних проблем області методом адвокасі. Експертами клубу надаватимуться консультації щодо ефективної побудови адвокаційних кампаній та їх впровадження, можливості впливу на прийняття рішень, а також інших важливих практичних аспектів адвокасі.

Якщо Ви прагнете змін, бажаєте вирішувати актуальні проблеми за допомогою адвокасі, хочете знайти однодумців і заручитися підтримкою, відвідайте адвокаційний клуб і розширте свої можливості!

Усіх бажаючих долучитися до засідання адвокаційного клубу просимо акредитуватися до 18:00 21 січня 2013 року.

Участь безкоштовна.

Адвокаціійний клуб створено в межах проекту «Територія позитивних змін», який реалізовує Волинський Інститут Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив. Проект був підтриманий Міжнародним фондом «Відродження» за програмою «Громадянське суспільство та належне врядування».

Контакти

  • прес-служба
  • Волинський Інститут Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив
  • [email protected]
  • (098) 9222616 (066) 1630008 (0332) 723803

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.