bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадський сектор Волині налагоджує діалог з місцевою владою
18.01.2013

21 січня 2013 року о 15:00 на базі Рожищенського центру зайнятості відбудеться робоча зустріч за участі представників громадських організацій, установ та організацій, які своєю роботою сприяють вирішенню соціальних проблем різних верств населення (центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді, відділу молоді, центру зайнятості), а також Рожищенського міського голови Алієва Афгана Алійовича, на якій НУО презентуватимуть практики своєї  успішної роботи із різними соціальними категоріями населення на рівні міст та області.

Захід має на меті налагодити партнерський діалог з органам місцевого самоврядування задля подальшої співпраці, спрямованої на підтримку громадської діяльності у Волинській області.

При злагодженій роботі цих сторін вдасться суттєво покращити ефективність вирішення соціальних проблем громади на місцевому рівні та підвищити якість діяльності третього сектору, адже ті громадські організації, які діють у районах, як ніхто потребують стимулювання розвитку, обміну досвідом і підтримки з боку влади.

Тому вироблення дієвих механізмів співпраці громадського сектору і влади – завдання номер один на шляху до покращення загального клімату функціонування НУО.

Зустріч проходитиме в межах проекту Пласту «НДО та влада: спільна робота - вагомий результат», що отримав перемогу у першому турі обласного конкурсу адвокаційних ініціатив, який проводиться Волинським Інститутом Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив за сприяння Міжнародного фонду «Відродження» в межах проекту «Територія позитивних змін».

Контакти

  • прес-служба
  • Волинський Інститут Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив
  • [email protected]
  • (098) 9222616 (066) 1630008 (0332) 723803

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.