bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Прес-тур для журналістів
18.01.2013

29 січня 2013 року Національний прес-клуб з аграрних та земельних питань проводить прес-тур, до участі в якому запрошує журналістів національних, київських міських ЗМІ та ЗМІ Житомирської області. Місце зустрічі – м. Київ, автобусна зупинка на станції метро “Житомирська”. У дорогу вирушаємо о 6:30 год. Повернення до Києва – о 20:30 год.

Мета прес-туру – розібратися в суті конфлікту, який виник у відносинах між Іршанським гірничо-збагачувальним комбінатом та жителями селища Володарськ-Волинський Житомирської області. За попередньою інформацією, підприємство проводить геологічну розвідку на їх землях, хоча селищна рада через побоювання можливої екологічної катастрофи двічі відмовляла йому у цьому.

Журналісти матимуть змогу побувати на Лізниківському кар’єрі, поспілкуватися з представниками Іршанського гірничо-збагачувального комбінату, Володарськ-Волинської районної ради, Володарськ-Волинської селищної ради, територіального відділу Держземагентства України, правниками. З цією метою буде проведено прес-конференцію на тему: «Чому інтереси великого капіталу не завжди узгоджуються з інтересами місцевих громад?»

У рамках прес-туру також відбудеться круглий стіл на тему: «Як житомиряни ставляться до земельної реформи?»

Під час круглого столу будуть презентовані результати дослідження, проведеного на замовлення Проекту USAID «АгроІнвест». Участь у заході візьмуть відомі в Україні соціологи, фахівці із земельних питань, закордонні експерти.

Проведення круглого столу за зазначеною темою зумовлене численними змінами, які останнім часом відбулися в національному земельному законодавстві, та формуванням передумов для запровадження земельного ринку в Україні.

Учасники прес-туру матимуть змогу познайомитися з колекцією місцевого Музею коштовного та декоративного каміння, будуть забезпечені роздатковою літературою. Їм буде надана можливість ексклюзивно поспілкуватися з фахівцями, яких запрошено до участі в заході.

Акредитація – обов’язкова.

Вписатися до списку учасників прес-туру можна до 16:00 25 січня 2013 року за телефонами:

  • Український освітній центр реформ - (044) 490 69 90;
  • керівник Прес-клубу Сергій Губін – (067) 507 63 39;
  • координатор Прес-клубу Ольга Сушицька – (067) 243 63 55

Про свій намір взяти участь у прес-турі також можна повідомити за адресами: [email protected], [email protected].

Контакти

  • Сергій Губін – (067) 507-63-39
  • Ольга Сушицька – (067) 243-63-55
  • Український освітній центр реформ
  • [email protected]
  • [email protected]

Коментарі

Ольга Сушицька   4193 дні тому   #  

УВАГА! Через погодні умови прес-тур до Житомирської області відміняється! Через ожеледицю на українських дорогах нині реєструється чимало ДТП. За даними синоптиків, найближчими днями погода ще більше погіршиться.
Національний прес-клуб з аграрних та земельних питань через негоду, яка в останні дні встановилася в Україні, переносить термін проведення прес-туру.
Організатори прес-туру, серед яких Національний прес-клуб з аграрних та земельних питань, Український освітній центр реформ, Проект USAID «АгроІнвест», Володарськ-Волинська районна рада, Володарськ-Волинська селищна рада, виходять з того, що безпека учасників прес-туру важить понад усе.
Тому проведення заходу переноситься на інший термін. Про нього ми сповістимо окремо.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.