bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: свято Водохреща, фестиваль моржів, святковий джаз та еко-кіно
17.01.2013

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Україні. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні, якщо розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних та чекаємо на Ваші коментарі та враження про заходи, на яких Вам поталанило бути! 

Київ

19 січня 2013 року – Щедрий вечір з добрим джазом. Клуб “Джезва” запрошує всіх поціновувачів справжнього та щирого мистецтва струсити пил повсякденності та зануритись у святковий настрій разом з львівським гуртом “ShockolaD”. У програмі: авторські джазові обробки українських, польських, американських колядок та щедрівок у супроводі візуального шоу.
Читати більше

19 січня 2013 року – фестиваль моржів. Подія відбудеться в найближчі вихідні на території столичного екстрим-парку в парку Дружби народів. В рамках проекту «Free Games» тут буде організовано свято здоров’я, складовою частиною якого є фестиваль любителів зимового плавання.
Читати більше…

19 січня 2013 року – козаки на “Мамаєвій Слободі” святкують Водохреща, до 12-00 для всіх бажаючих вхід вільний та безоплатний. В козацькій церкві «Покрова Пресвятої Богородиці» відбудеться Святкова Літургія та освячення води, опісля усі бажаючі можуть пірнути в ополонку озера Красавиця, з якого бере початок річка Либідь. На вас чекає: ярмарок народних майстрів, кушкування козацького куліша, дружній бій між козаками та багато іншого.
Читати більше…

19 січня 2013 року - на Водохреща, “Етно-Рок Фундація “ТаРУТА” та “Молодий Народний Рух” запрошують усіх киян та гостей столиці на традиційні «Йорданські вечорниці». Програма заходу: Йорданські купання на Дніпрі, автентичні українські танці, колядування та маланкування, традиційні ігри і забави.
Читати більше…

19-20 січня 2013 року – Водохреща у “Київській Русі”. Водохреща – останнє велике свято різдвяно-новорічного циклу. Здавна прийнято у ці дні купатися в ополонках та освячувати воду, а також влаштовувати розваги. Отримайте заряд здоров’я та енергії на увесь рік в «Парку Київська Русь».
Читати більше

20 січня 2013 року – кінопоказ від Морква клуб стрічки “Urbanized”. Це документальний фільм про дизайн міста, який розкриває питання стратегії міського дизайну та показує деяких з провідних архітекторів світу, планувальників, політиків, будівельників і мислителів. Проблеми, пов’язані з балансуванням житлового будівництва, мобільності, громадського простору…
Читати більше…

Львів

19 січня 2013 року – театралізоване дійство “Коли ангели спускаються на землю”, яке відбувалося на початку січня в дворику Львівської Ратуші відвідало тисячі львів’ян та гостей міста. Все було гарно, святково і створювало надзвичайну атмосферу Різдва. Саме тому Львівський академічний театр “Воскресіння” вирішив провести ще декілька додаткових вистав, щоб продовжити настрій та атмосферу зимових свят.
Читати більше…

20 січня 2013 року – вечірка “ЩедроЕтно”. У нічному клубі “Picasso” відбудеться драйвова благодійна вечірка. Найпопулярніші етно-гурти: «Меліш і ко», «Cherry Band», «Гич Оркестр», «Йорий Клоц» зберуться щедрувати, аби зібрати кошти на транспортну програму Центру “Джерело”. Ведучий — Юрко Добрий.
Читати більше…

Інші міста

19 січня 2013 року, Буковель – Міжнародний фестиваль моржів. Зусібіч з’їдуться сюди сміливці, щоб ще раз утвердити свій дух та тіло у вірі таїнства Святої Трійці та хрещення в Йордані Христа, випробувати на собі магічну силу крижаної води.
Читати більше…  

Коментарі

Тимчук Тарас    4230 днів тому   #  

Юля, дякую тобі за системні четвергові підбірки цікавих заходів на вихідні! Сподіваюсь, інші користувачі теж оцінили твої зусилля )!

  •   Пiдписатися на новi
Катерина Золотова   4229 днів тому   #  

Так, оцінили, і теж дуже вдячні. я наприклад для себе щось обов`язково підберу та відвідаю якесь цікаве дійство у Києві.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.