bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Кінопоказ “Вперед на прорив” у Києві
06.01.2013

Морква-Клуб Кіно запрошує 27 січня 2013 року о 17:00 на перегляд фільму "Вперед на прорив" (рейтинг imdb - 6,5).
 
"Вперед на прорив" (2003) - документальний фільм Рона Манна в головних ролях Вуді Харрельсон і група екологічних активістів, які вирушили у великий тур автобусом на біо-паливі. Тур був названий Простий Органічний Тур (Simple Organic Tour). Фільм дебютував на кінофестивалі в березні 2003 року, і в Торонто фільм на Міжнародному фестивалі в вересні 2003 року, де він отримав премію глядацьких симпатій. Він також був номінований на Genie Award за найкращий документальний фільм. 


Це документальне кіно про витівки Вуді Харрельсона і його товаришів, як вони подорожують з Сіетла, штат Вашингтон, в Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія. У спробі поширити повідомлення про зміни, на краще для планети, Вуді та його товариші-“йога-вчитель, шеф-кухар сироїд, фаст-фуд наркоман, і студент коледжу.

Виступають на численних університетських зібраннях, відвідують різні екологічно важливі об’єкті. Ці місця включають виробника паперу з вторинної сировини, фермер що вирощує органічну продукцію, і табір  навчання активістів, де люди готують різні методи, щоб протистояти владі. Це приклад індивідуальних і політичних дій по зміні клімату, як протилежна індивідуальним змінам що показані у документальному фільмі No impact man.

Вхід вільний! - Захопи з собою капці!
Кафе на Васильківській - станція метро «Васильківська»
Адреса: Київ, вул. Васильківська 28 (навпроти будинку 28), Торговий центр «Васильківський», Відео як дібратись.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.