bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: Андріївські вечорниці, арт-подарунки, антистресовий фест та альтернативна енергетика
13.12.2012

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Україні. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні, якщо розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних та чекаємо на Ваші коментарі та враження про заходи, на яких Вам поталанило бути!

Київ

15 грудня 2012 року – Безкоштовна екскурсія на фабрику ялинкових іграшок. Цікава екскурсія на фабрику ялинкових іграшок в дружній компанії - Ваш шанс побачити в живу, як створюються і розписуються ялинкові новорічні прикраси.
Читати більше…

15 грудня 2012 року – “Андріївські вечорниці 2012”. У програмі заходу: гадання та майстер-класи (традиційна вишивка, авторська лялька-мотанка від Наталки Кірхаджі). Майстерня дівочого та жіночого головного убору. Майстрування традиційної “ялинки“, або авторський сніп. «Прикрашати ялинку вже не модно. Багато українців вже замінили сосну українським снопом.»
Читати більше…

15 грудня 2012 року - Фестиваль Antistress Fest. На вас чекають майстер-класи і лекції від провідних тренерів України: 12 тренерів навчать тебе не піддаватися стресу і почуватися в гармонії із собою та світом! Безліч сюрпризів та подарунків і головне - можливість зробити те, що ти все життя так і не наважувався.
Читати більше…

15-16 грудня 2012 року – Ярмарок-фестиваль арт-подарунків. На ярмарку буде представлено безліч неповторних речей “хенд-мейд”: прикраси, листівки, шкатулки, аксесуари, кераміка, батік, вишивка, свічки, іграшки та багато іншого. Спецпроект ярмарки - виставка-продаж авторських ведмедиків “Ведмежі ніжності”.
Читати більше…

15-16 грудня 2012 року  – Свято Новорічної Іграшки. Приходьте з Вашими родинами до нас виставку новорічних іграшок,  встигніть відвідати новорічні майстер-класи (а їх буде більше 40), веселі концерти, екскурсії, перегляди добрих новорічних мультфільмів,  і Ви відчуєте всю чарівність сімейного свята!
Читати більше…

Інші міста

15 грудня 2012 року, м. Буковель – Всеукраїнський фестиваль Дідів Морозів, головною подією якого буде масовий спуск на схилі 2А у костюмах Дідів Морозів та Снігуроньок. На гостей та учасників фестивалю чекає цікава культурно-розважальна програма. Учасники фестивалю отримають цінні подарунки.
Читати більше…

15 грудня 2012 року, м. Ужгород – міжнародна виставка “Альтернативна енергетика та енергозбереження”. Під час заходу буде проходити заключна конференція Проекту та презентації закордонних компаній у сфері альтернативної енергетики та енергозбереження, що планують розширити сферу свої діяльності на українському ринку.
Читати більше…

15-16 грудня 2012 року, м. Одеса  - різдвяний фестиваль-ярмарок подарунків “Чудеса Святого Николая”. Під час свята очікується велика дитяча фестивальна програма: дитячі шоу-програми, презентації дитячих розважальних комплексів, виступ дитячих колективів, сюрпризи від ЛЕГО-центру , дитячий face-art, фото-шоу, мюзикли і море розваг.
Читати більше…

15-16 грудня 2012 року, с. Жобрин  – Всеукраїнський фестиваль патріотичної творчості «ЧЕРВОНА КАЛИНА». В рамках Фестивалю, у символах і знаках розгорнеться «Рушник Національної Єдності», який вишивався протягом 2 років й символізує єдність нашого народу, його високу і давню культуру. Подією цьогорічного мистецького форуму стануть показ мод традиційного українського одягу в сучасних мотивах та гуртове вишивання «Рушника Фестивалю».
Читати більше…

16 грудня 2012 року, м. Калуш – конкурс-фестиваль перукарського мистецтва «Золотий їжак». Майстри-перукарі салонів краси змагатимуться за звання кращого майстра. Під час конкурсу буде продемонстровано 6 колекцій, кожна з яких відповідає певній тематиці, а створені образи мають являти собою цільну і гармонійну композицію.
Читати більше…

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.