bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Благодійний інтеграційний концерт “Казкові передзвони”
14.12.2012

22 грудня 2012 року в рамках зимових свят у запорізькому Палаці Культури “Орбіта” відбудеться відкритий інтеграційний благодійний Концерт-фестиваль “Казкові передзвони“. 

З 11:00 до 13:00 в фойє ПК відбуватиметься виставка рукотворів та малюнків молодих майстрів і майстринь, вихованців обласних інтернатів і притулків та безкоштовні майстер-класи з малювання.
 
З 13:00 у великій концертній залі розпочнеться сама концертна програма з виступами провідних вокальних, театральних, танцювальних, циркових й акробатичних дитячо-юнацьких колективів, а також виступить молодий співак з Лівану - Amin.
  
Окрім захоплюючих співів, трюків та танців, на учасників та глядачів концертної програми очікують конкурси з приємними подарунками від партнерів проекту, аудіо-книжки від дитячого письменника Сергія Коловоротного. Також, протягом концерту триватиме благодійна лотерея, переможець чи переможниця якої отримає новенький life-смартфон.
 
На тих дітей, хто прийде в казкових костюмах, очікують приємні сюрпризи, а в кого нема костюму - зможе безкоштовно отримати на місці та розмалювати власну святкову маску. 
 
Проект є неполітичним, нерелігійним і некомерційним. Вхід на концерт та виставку - безкоштовний.
 
Проект організовано Запорізькою Обласною Молодіжною Організацією “Наше щасливе життя” в рамках власної щорічної Художньої Премії серед учнів і шкіл “Золотий Пензлик” та відкриває Всеукраїнську акцію “Миколай про тебе не забуде!”

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.