bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

USAID підтримує Другу Національну Церемонію «Юридичний благодійник року»
08.12.2012

Директор місії Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в Україні Джед Бартон звернеться до провідних державних та громадських діячів, представників міжнародних організацій, приватних юридичних фірм України, юристів-практиків та ЗМІ з нагоди відзначення Другої Національної Церемонії вручення відзнаки за активну діяльність у сфері pro bono  в середу, 12 грудня о 17:00 в готелі «Хаятт Рідженсі Київ» (за адресою вул. А.Тарасової, 5).

Початок реєстрації – о 16:30. Співорганізатором заходу є  проект USAID «Доступ до правосуддя  та правової обізнаності в Україні «Правова країна». 

Церемонія є щорічним заходом вручення відзнаки за активну діяльність у сфері pro bono юристам та юридичним фірмам, які продемонстрували відданість та тверду прихильність справі надання безоплатних правових послуг тим, хто цього потребує. Проведення даного заходу демонструє, що гуртування юридичної спільноти щодо надання безоплатної правової допомоги відбувається вже сьогодні.

Основним завданням української юридичної спільноти – студентських юридичних клінік, громадських організацій та приватних юридичних фірм – є підтримка діяльності та розвитку Всеукраїнської коаліції з надання безоплатної правової допомоги з метою забезпечення рівного доступу до правосуддя та розширення існуючих механізмів безоплатних правових послуг.

Сьогодні коаліція складається з-понад 100 правових організацій та 14 юридичних клінік з усієї України, що спеціалізуються на питаннях захисту права власності, трудових відносин та сфери охорони здоров’я. Свою згоду надавати безоплатну юридичну підтримку партнерам коаліції вже висловили 29 приватних юридичних фірм. 

Акредитація для журналістів проводиться до 11 грудня 2012 року, 18:00 за тел. 044  253 47 01, (050) 904 22 61 або за електронною адресою: [email protected].

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.