bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Солідарність сильніше репресій: марафон листів на підтримку Алеся Беляцького
08.12.2012

10 грудня, в Міжнародний день прав людини, ми пропонуємо тобі прийти на презентацію фільмів про ситуацію з правами людини в Республіці Білорусь.

Вислови солідарність з громадянським суспільством Білорусі, написавши листа підтримки правозахиснику Олесю Бєляцький, несправедливо засудженому на 4,5 роки позбавлення волі.

Білорусь - країна в самому центрі Європи і в той же час - єдина з держав континенту, де застосовується смертна кара і не діє Європейська конвенція з прав людини. Ми вважаємо, що свобода не повинна мати меж. Ми вважаємо, що ситуація в Білорусі - це спільний виклик для громадянського суспільства всієї Європи і Євразії. І що весь цей простір не може вважатися територією свободи, поки зберігаються країни, де її немає - такі, як Білорусь.

Якщо сьогодні ми закриваємо очі на події в Білорусі, завтра такий же сценарій можливий в Україні. І єдине, що ми можемо протиставити такій несправедливості - наша міжнародна солідарність. Тому 10 грудня, в Міжнародний день прав людини, ми запрошуємо тебе висловити солідарність з громадянським суспільством Білорусі та підтримати Алеся Беляцького, білоруського правозахисника, який більше року перебуває у в’язниці за сфальсифікованою справою.

Де? м. Донецьк, пр-т Б. Хмельницького, 96 (Донецький дитячо-молодіжний центр)

Коли? 10 грудня 2012, 17.00

Як приєднатися? Будь ласка, дай нам знати, що ти прийдеш - подзвони по телефону 066-71-07-007 (контактна особа - Ігнатьєва Олена) або напиши нам листа на [email protected] з поміткою “10 грудня” в темі.

Організатори заходу:
Донецький правозахисний центр
Центр європейської співпраці

Додаткова інформація:
Міжнародний день солідарності з громадянським суспільством Білорусі
Марафон написання листів Amnesty International
 
сайт Правозахисного центру Вясна” (рос).
інформація про Міжнародний день прав людини, який щороку святкується в річницю підписання Загальної Декларації прав людини.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.