bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: ворожіння, модне кіно, улітарні арт-об’єкти, фотофорум та фест волонтерських загонів
06.12.2012

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Україні. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні, якщо розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних та чекаємо на Ваші коментарі та враження про заходи, на яких Вам поталанило бути!

Київ

8 грудня 2012 року – “Сушка на Квадратах”. Сушка – акція з обміну фотографіями. Принось свої фото, обмінюйся знімками з іншими учасниками, отримуй гарний настрій та незабутні емоції. Себе покажи і на інших подивись.
Читати більше…

8 грудня 2012 року –  Зимові ярмарки “МЕДВІН: книжкова коляда” та “МЕДВІН: Рукоділля: Подарунки до Різдва”. У містах втрачена традиція святкування Андрія, Миколая, Різдва, Василя. На МЕДВІНі всіх охочих вчитимуть цього безкоштовно. Майстер-класи для дітей та дорослих із колядування, щедрування, народних танців, кусання Калити, ворожіння…
Читати більше: книжковий ярмарок та ярмарок рукоділля.

8 грудня 2012 року – майстер-клас від режисера Guy Nattiv “Від короткого метру до повнометражного фільму” чи “Як нарешті зняти свій повний метр”. Ця подія буде цікава режисерам, сценаристам, а також усім, хто бажає зняти свій фільм.
Читати більше…

8 грудня 2012 року - Творча зустріч до 60-річного ювілею композитора Михайла Шуха. Зустріч проходитиме у два етапи: ЛІТАНІЯ НАД БЕЗОДНЕЮ (застиглі між двох епох: деякі авторські роздуми і спостереження) та REQUIEM «LUX AETERNA» на канонічні латинські тексти та вірші російських поэтів-символістів.
Читати більше…

8-9 грудня 2012 року – Відкриття «Головної Резиденції Святого Миколая» на Мамаєвій Слободі. Ця урочиста мить відбудеться після того, як почесні гості та козаки з «Мамаєвої Слободи» підпишуть зі Святим Миколаєм «Глейт» (охоронну грамоту) щодо продовження діяльності «Головної Резиденції Святого Миколая» на «Мамаєвій Слободі» та оборони його добрих справ впродовж всього наступного 2013 року.
Читати більше…

8-9 грудня 2012 року – Фестиваль модного кіно. У програмі - фільми-учасники фестивалів у Берліні, Венеції, Торонто, Санденсі, номінанти і володарі премій Оскар, BAFTA та Золотий глобус, документальне та ігрове кіно.
Читати більше…

8-9 грудня 2012 року - виставка утилітарних арт-об’єктів із дерева Art&Wood 2012. На виставці можна буде побачити утилітарні арт-об’єкти з дерева, а також синтез мистецтв: живопису, графіки, кераміки та художнього текстилю.
Читати більше…

Львів

8 грудня 2012 року – майстер-клас з виготовлення поп-ап листівки. Поп-ап листівка – об’ємна листівка з рухомими елементами. З собою можна принести ножиці та улюблені олівці.
Читати більше…

8-9 грудня 2012 року – Львівський ФотоФорум присвячений весільній фотографії, та фотовиставка на тему: “Весільна фотографія за склом”. Це найбільша фотоподія 2012 року у Західній Україні, 2 дні, 20 лекторів, кращі весільні фотографи України, можливість вживу поспілкуватись з тими, кого бачите на перших сторінках MyWed, нові знайомства та цікаве спілкування, обмін досвідом…
Читати більше… 

Харків

8-9 грудня 2012 року – Міжнародний чемпіонат зі швидкісного складання кубика Рубіка. Під час змагань будуть проходити відбіркові турніри в наступних категоріях: складання кубика Рубіка ногами, складання кубика Рубіка із заплющеними очима, складання кубика Рубіка однією рукою. Взяти участь у змаганнях можуть всі охочі.
Читати більше… 

9 грудня 2012 року – джазовий фестиваль Jazz Bez. Родзинкою фестивалю Jazz Bez є поєднання максимальної кількості джазових стилів: swing, fusion, bebop, ethnojazz, jazz rock, free jazz, funk. Упродовж фестивалю джазуватиме більше 100 музикантів із різних країн світу.
Читати більше…

Інші міста

8 грудня 2012 року, Закарпаття, Нижнє Селище  – вечірка “ЇмПроДжаз”. У “меню” – різноманітні інструменти, запальні ритми, віртуозні джазмени та спеціальний гість Dj Gelofunk. Організатори запрошують усіх, хто небайдужий до експерементів та імпровізацій, для співпраці та насолоди від якісної музики.
Читати більше…

8 грудня 2012 року, м. Алушта – фестиваль волонтерських загонів “Моя ініціатива”. Мета заходу - стимулювання волонтерського руху та поширення передового досвіду в АРК. У програмі передбачені лекції, тренінги, майстер-класи, презентації кращих волонтерських проектів 2012 року, культурно-екскурсійна програма.
Читати більше…

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.