bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вуличний перфоманс «Хук по корупції» в Києві
07.12.2012

7 грудня 2012 року з 12:00 до 15:00 на Хрещатику біля входу у Пасаж (Хрещатик 15) відбудеться вуличний перфоманс “ХУК ПО КОРУПЦІЇ” на підтримку міжнародної кампанії ООН «ACT – Against Corruption Today» у рамках святкування Міжнародного дня боротьби з корупцією (9 грудня). Акція, за підтримки ПРООН, впроваджується громадською організацією «Європейський вибір», яка отримала приз за найкращу ідею молодіжної інформаційно-адвокаційної кампанії на змаганні соціальних електронних проектів OpenIdeas4UA, що проходило у листопаді цього року.

У 2012 році всесвітня кампанія АСТ, яка спрямована на молодь у всьому світі, відзначає дев’яту річницю Конвенції ООН проти корупції, яку  Україна ратифікувала в 2006 році. Мета кампанії АСТ – продемонструвати те, як корупція у різноманітних своїх формах підриває досягнення Цілей розвитку тисячоліття, перешкоджає розвитку демократичного врядування та верховенству права у суспільстві, призводить до порушення прав людини, поширення організованої злочинності, тероризму та посилює інші глобальні загрози для людства. На глобальному рівні два агентства ООН, Програма розвитку ООН (ПРООН) та Управління ООН з протидії наркотикам та злочинності (ЮНОДК), очолюють антикорупційні зусилля з боку Організації Об’єднаних Націй.

Під час вуличної кампанії-перфомансу в Києві в рамках АСТ глядачі побачать виставу, головним героєм якої є сама корупція у повсякденному житті. Відомі персонажі анекдотів та реальних історій оживатимуть перед очима глядачів, щоб знов нагадати – корупція неприглядна, але, на жаль, реальна частина життя в Україні. Після цього, учасникам та учасницям буде запропоновано продемонструвати наскільки сильно корупційні їх дії «допекли» та заміряти силу свого антикорупційного удару-хуку на електронному силомірі.

Для бажаючих помірятись силами з корупцією у реальному двобою буде встановлено велетенський надувний ринг, на якому учасникам буде запропоновано підтримати корумпованого антигероя КОРа, або  чесного та відважного ХУКа.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.