bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Марафон написання листів у Івано-Франківську
05.12.2012

7 грудня 2012 року (11:00 – 17:00) в Івано-Франківську (Обласна бібліотека для юнацтва, вулиця Незалежності, 13) відбудеться Марафон написання листів – 2012, щорічний захід Amnesty International, який відбувається до Дня прав людини (10 грудня). В рамках цього заходу люди у всьому світі одночасно пишуть листи на захист конкретних осіб, чиї права порушені, та на знак солідарності з ними.

Під час заходу, всі бажаючі будуть мати змогу написати листи, щоб приділити трохи більше уваги й часу тим, хто цього потребує, та показати нашу небайдужість.  Також, таким чином здійснити «тиск» на уряди країн, де відбуваються порушення прав людини, що часто сприяє покращенню ситуації з правами людини або припиненню порушень.

Цьогорічний захід в Україні відбудеться вже п’ятий раз, зокрема в Івано-Франківську - вперше.

Основною метою Марафону є висловлення солідарності із жертвами порушень прав людини та намагання реально змінити долі людей.

Amnesty International – всесвітній рух більше 3 млн. людей, що виступають на захист загальновизнаних прав кожної людини.

Координаторами заходу в Івано-Франківську, виступає осередок Всеукраїнської молодіжної організації «Фундація Регіональних Ініціатив».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.