bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: різдвяний ярмарок, американське кіно, дні чеської фотографії, сироїдіння та The Beatles
29.11.2012

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Україні. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні, якщо розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних та чекаємо на Ваші коментарі та враження про заходи, на яких Вам поталанило бути!

Київ

1 грудня 2012 року - Благодійний Різдвяний Ярмарок. Участь вже підтвердили близько 40 посольств з різних країн світу. Відвідувачі Ярмарку матимуть можливість спробувати страви національних кухонь, а також придбати сувеніри, промислові, продуктові товари, іграшки, новорічні прикраси, запропоновані іноземними посольствами.
Читати більше…

1 грудня 2012 року – PinchukArtCentre запрошує на Суботню дискусію:  “Соціальний простір мистецтва/мистецтво соціального простору”.  Обговорення проведуть філософ і письменник Тарас Лютий та учасники групи Р.Е.П. – номінанти на Премію Future Generation Art Prize 2012, які представляють в PinchukArtCentre свою нову інсталяцію, створену в рамках багаторічного проекту ”Євроремонт”.
Читати більше…

1 грудня 2012 року –  В рамках "Днів чеської фотографії” будутьпредставлені роботи відомого фешн-фотографа Роберта Вано, а також фотографії трьох молодих чеських авторів Мартіна Туми, Якуба Скокана та Мілана Буреша. З авторами виставок можна буде познайомитися та дізнатися про їхні проекти і творчі плани під час зустрічей.  
Читати більше…

1-2 грудня 2012 року – Кінофестиваль американського кіно “Незалежність”. Гасло молодого кінофестивалю: “Незалежні фільми, незалежні люди, незалежне мислення”. Крім показів фільмів під час фестивалю будуть проводитись майстер-класи та дискусії з продюсерами і режисерами фільмів-учасників.
Читати більше…  

1-2 грудня 2012 року – Виставка фотографа The Beatles. На виставціпредставлено 50 фотографій ранніх The Beatles, знятих їх близьким другом і персональним гамбурзьким фотографом - Астрід Кірхер. Серед них - унікальні фотографії, не виставлялися раніше. Ця колекція фотографій є однією з найбільш важливих фото-свідоцтв масової культури 20 століття.
Читати більше…

1-2 грудня 2012 року - “Зимова загадка” –  програма відпочинку  із веселими слов’янськими іграми, забавами й конкурсами у Парку Київська Русь.  На гостей Древнього Києва чекають запальні слов’янські хороводи навколо вогнища зі скоморохами, Ведмедем, Козою, Кікіморою, Лісовиком.  І найцікавіше – на гостей чекає захоплюючий виступ княжих кінних лучників.
Читати більше…

Інші міста

1 грудня 2012 року, м. Дніпропетровськ –  фестиваль сироїдіння “Свеж”.  Мета фестивалю – дати конкретні відповіді на запитання “Чим харчуватися взимку”. У програмі різні лекції відповідної тематики, майстер-клас з приготування різноманітних страв із зерен  до новорічного столу та багато іншого.
Читати більше…

1-2 грудня 2012 року, м. Запоріжжя - Фестиваль історичного та рольового моделювання “Юкон 2012”. Фестиваль представить багату програму, дозволивши нам побачити не тільки “рольовий” фестиваль в традиційному уявленні, але й в міжнародному масштабі. Традиційно кожний “Юкон” має певну тематику, яка визначає стилістику основних заходів. У цьому році ця тематика - Європа XVII століття.
Читати більше…

1-2 грудня 2012 року, м. Рівне - Фестиваль актуального мистецтва “Духовка”. Мистецькій тусовці Духовці виповнюється 5 роки. У такому, здавалося б, юному віці вже є амбіції наповнити фестиваль справді якісними та цікавими заходами.
Дорогу актуальному мистецтву!
Читати більше…

1-2 грудня 2012 року, м. Кіровоград - відбудеться культурно-мистецька акція “Візит до музею”, присвячена 120-річчю з дня народження О.О. Осмьоркіна. Дні безкоштовного відвідування музею. Кожен відвідувач отримає в подарунок сувенірний календарик на 2013 рік з зображенням картини О.О.Осмьоркіна “Асторія, номер 103 ”.
Читати більше… 

1-2 грудня 2012 року, м. Ужгород – свято молодого вина. Під час Свята молодого вина усі бажаючі зможуть безкоштовно продегустувати молоді вина закарпатських виноробів, купити за помірними цінами вподобаний напій, взяти участь у розважальній програмі та разом з фольклорними колективами міста заспівати улюблені закарпатських пісень.Читати більше…

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.