bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Історія пересічного громадянина, який наважився протистояти корупції на найвищому рівні
18.11.2012

Кінофестиваль про діяльність та вплив журналістів «Кіномедіа» та Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA спільно з кіностудією FILM.UA запрошують на спільний перегляд кінофільму «Правосуддя для Сєргєя» (2010 р.) режисерів Ганса Германса та Мартіна Маата.

«Правосуддя для Сєргєя» – вражаюча історія Сєргєя Магнітского, російського юриста, який помер у листопаді 2009-го у віці 37 років унаслідок тортур у слідчому ізоляторі Москви, так і не дочекавшись суду. Його загибель викликала обурення світової спільноти, але в самій Росії корумповані чиновники, винуватці трагедії, не були й не будуть притягнуті до відповідальності.

Через рік після смерті Сєргєя Магнітского фільм розповідає про чоловіка, який заплатив найвищу ціну, намагаючись викрити всеохопну корупцію, в лабетах якої опинилась Росія. Сім’я і друзі Сєргєя вперше згодилися говорити на камеру, аби розповісти історію пересічного громадянина, який наважився протистояти корупції на найвищому рівні.

Кіноперегляд відбудеться 20 листопада 2012 р. у кінотеатрі «Правда» кіностудії FILM.UA (Київ, вул. Закревського, 22)

Початок заходу о 19.30 год.

Вхід ВІЛЬНИЙ.

Зареєструватися можна за телефоном 067 657 95 15 та через скриньку [email protected]

Кіномедіа – некомерційний кінофестиваль про принципи роботи газетярів, репортерів, телеведучих, практиків PR і інших, хто пише, знімає, розповідає та творить у сфері медіа. Вперше фестиваль відбувався у 2010 році, відтоді проводиться щорічно.

Docudays UA - єдиний в Україні Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини, який проходить щороку впродовж останнього тижня березня у Києві. По завершенню Docudays UA традиційно презентує найкращі фільми в регіонах України у рамках Мандрівного фестивалю. Покази тривають із жовтня до грудня (включно) у понад 110 містах та містечках. Ювілейний 10-й Docudays UA відбуватиметься у київському Будинку кіно з 22 по 28 березня 2013 року.

 

Контакти

  • Христина Дрогомирецька
  • Незалежна Асоціація телерадіомовників
  • [email protected]
  • 067 657 95 15

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.