bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: відеопоезія, еко-кіно, театралізована екскурсія, фестиваль дружби та інші цікавинки
15.11.2012

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Україні. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні, якщо розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних та чекаємо на Ваші коментарі та враження про заходи, на яких Вам поталанило бути!

Київ

17 листопада 2012 року - Фестиваль дружби та взаємодопомоги, який посвячений справжній міцній дружбі. На вас чекають: виставка робіт натхненних фотографів та художників, майстер-класи з малювання, благодійний ярмарок ексклюзивного хендмейду, прикрас, книг, одягу, сувенірів, гарячий чай та інше.
Читати більше…

17 листопада 2012 року - Лекція Дмитра Горбачова «Малевич та Україна». Дослідникам Малевича ніяк не вдавалося розв`язати чимало загадок у творчості цього генія ХХ ст. Відповідь знайшли лише тоді, як відкрився їм його український аспект : “Відповідь - в Україні”.
Читати більше…

17  листопада 2012 року – Дні Януша Корчака. Польща оголосила 2012 рік «Роком Януша Корчака». В рамках заходу – майстер-класи для дітей, перегляд мультфільмів екскурсії музеєм Януша Корчака, огляд виставки плакатів «Немає дітей – є люди»,  перегляд документальних стрічок про Януша Корчака.
Читати більше…

17-18  листопада 2012 року - Міжнародний музичний конкурс ім. М. Лисенка, засновника української національної музики. Спеціальний гість –  унікальна скрипка Гварнері Дель Джезу, яку привезе всесвітньовідомий скрипковий експерт Флоріан Леонард.
Читати більше…

17-18 листопада 2012 року - Міжнародний фестиваль відеопоезії «CYCLOP». Мета заходу – познайомити українську спільноту із Відеопоезією як явищем, розповісти про історію виникнення перших відеопоетичних робіт, показати найбільш відомі та цікаві зразки відеопоез.
Читати більше…

18 листопада 2012 року – еко-кіно «Бухта» (англ. The Cove) – американський документальний фільм 2009 року режисера Луї Психойоса, що розповідає про масове винищення дельфінів з метою вживання в їжу в національному парку Тайдзи біля берегів Японії.
Читати більше…

Львів

17-18 листопада 2012 року - україно-польський кінофестиваль “Бо” – ініціатива польських та українських кінематографістів, спрямована на розширення співпраці між нашими країнами у галузі кіно. Мета заходу – глибше ознайомлення глядачів обох країн з кінематографом сусідів.
Читати більше…

17-18 листопада 2012 року -  виставка 10 х 10 «сто wIkon Львова». Художники взялися зобразити сто історій та фрагментів з легенд Львова, які існують як умовні вікна, через які проглядається таємничий світ середньовічного міста.
Читати більше…

17-18 листопада 2012 року – «Ніч у Львові» разом з Львівським Академічним театром «Воскресіння». Гості фестивалю матимуть нагоду потрапити у минуле: пройтися підвалами Ратуші, де відбуватимуться театралізовані ефекти та здійснити театралізовану екскурсію на вежу Ратуші.
Читати більше…

Харків

17 листопада 2012 року – презентація книги Павла Коробчука «Море для шульги». Молодий хлопчина потрапляє на незвичну роботу – бути кур’єром порожнечі… На тлі успіхів у цій та особистих сферах він опиняється в безвихідній ситуації.  Читати більше…

17 листопада 2012 року – “Студентська трибуна»: ліберальний студентський форум. Ця дата – наш символ, наш прапор і наш голос, який буде лунати в обох земних півкулях: безкоштовна освіта, розмір стипендії менший за прожитковий мінімум.
Читати більше…

Інші міста

17 листопад 2012 року, м. Кременчук – закриття фестивалю документального кіно про права людини  Docudays. Його головна мета – сприяння підвищенню рівня української кінодокументалістики, становленню в Україні відкритого діалогу про моральні проблеми суспільства і права людини. Розклад сеансів.
Читати більше…

17 листопада 2012 року, м. Дніпропетровськ - Філософські КіноМиттєвості. До Всесвітнього Дня філософії. Є фільми, які допомагають замислитися і краще зрозуміти власне життя, а можливо - і щось змінити в ньому.  У програмі кіно про долю, вибір, цінності.
Читати більше…

17-18 листопада 2012 року – Нове Британське Кіно. У кінотеатрах Києва, Одеси, Львова, Харкова, Донецька та Дніпропетровська. Глядачам запропонують переглянути  шість нових повнометражних кінострічок, а також відреставровану версію німої стрічки Альфреда Хічкока «Квартирант. Історія лондонського туману».
Читати більше…

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.