bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл “Стан розвитку оцінювання в Україні: попит, пропозиція, інституціоналізація”
09.11.2012

Круглий стіл "Стан розвитку оцінювання в Україні: попит, пропозиція, інституціоналізація" відбудеться 14 листопада 2012 року з 14 до 16 год. за адресою м. Київ, вул. Ежена Потьє, 20, актовий зал, 2 поверх (Схема проїзду). 

Під час заходу відбудеться презентація та обговорення результатів дослідження яке було проведене Українською асоціацією оцінювання протягом лютого-вересня 2012 року.

Метою дослідження було – визначити існуючий попит і пропозицію щодо моніторингу та оцінювання (МіО), а також ідентифікувати застосування цих інструментів в державному, громадському та донорському секторах. 

У заході візьмуть участь представники державного, громадського, приватного секторів та представники донорських організацій. 

Організатори заходу - Кафедра державної політики та управління політичними процесами Національної академії державного управління при Президентові України та Українська асоціація оцінювання. 

Прохання підтвердити Вашу участь до 13 листопада 2012 року, заповнивши реєстраційну форму

 при собі мати документ, який засвідчує особу! 

Контактні особи: Наталя Якимчук ([email protected], тел. 050 477 1676) та Ірина Кравчук ([email protected], 050 687 4715) 

Додаток: програма круглого столу (робоча мова – українська) 

Довідково:  Українська асоціація оцінювання створена у липні 2011 року як всеукраїнська неурядова професійна мережа в сфері оцінювання. Місія УАО – розвиток і поширення оцінювання в державному, приватному та громадському секторах України, сприяння використанню оцінювання як інструменту належного врядування для покращення прозорості, підзвітності, результативності та ефективності державного управління, розвитку громадянського суспільства та приватного сектору.

Контакти

  • Наталя Якимчук та Ірина Кравчук
  • Українська асоціація оцінювання
  • [email protected]
  • [email protected]
  • тел. 050 477 1676
  • 050 687 4715

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.