bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: країна посмішок, ляльки-мотанки, манґа, еко кіно, секрети успіху PR та джаз
08.11.2012

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Україні. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні, якщо розповісте про них у коментарях до цього повідомлення.Гарних Вам вихідних та чекаємо на Ваші коментарі та враження про заходи, на яких Вам поталанило бути!

Київ

10 листопада 2012 року - Національна виставка «Український сувенір». Основна мета заходу – збереження культурного надбання України, популяризація унікальних традицій та культури нашої держави серед мешканців та гостей України, розширення ринків збуту сувенірної продукції.
Читати більше..

10-11 листопада 2012 рокуART KYIV contemporary - наймасштабніший форум сучасного мистецтва в Україні. Під час форуму  провідні галереї  представлять спеціально підготовлені проекти сучасних митців, познайомлять колекціонерів та поціновувачів мистецтва з останніми доробками та яскравими іменами з різних країн світу.
Читати більше…

10-11 листопада 2012 року – фестиваль мальованих історій, коміксів та манґи «ComART FEST». Прийди на фестиваль, візьми чашку гарячої кави і проведи час в хорошій компанії. Відвідай презентації, лекції, майстер-класи, круглі столи. Купи комікси про улюблених героїв на ярмарці.
Читати більше…

10-11 листопада 2012 року – Битви стихій у  “Парку Київська Русь”. Виступи театру будуть чергуватися з іграми, забавами, потіхами, в яких активну участь візьмуть гості Парку. Усі бажаючі позмагаються у швидкості та влучності під час турніру із древньослов’янського футболу. Мерзнути у Древньому Києві не доведеться нікому.
Читати більше…

11 листопада 2012 року -  еко кіно “Правда про море”. Головна ідея фільму  - стан  морів та океанів. Як повідомляють провідні вчені, якщо ми будемо виловлювати та споживати рибу так, як це ми робимо зараз, то через 40 років моря та океани будуть спустошені.
Читати більше…

Харків

10 листопада 2012 року - конференція «PR-Generation 2», що присвячена PR та секретам успіху реклами. Під час конференції будуть розглянені такі питання як: сучасні тенденції реклами, світовий досвід у сфері PR та реклами та особливу увагу приділять ефективному використанню інтернет-комунікацій в PR-практиці.
Читати більше…

10-11 листопада 2012 року  - виставка приватної колекції майстра народної ляльки Тетяни Масленикової. Майстриня виготовляє автентичних ляльок, задля поглиблення знань і вмінь їздить на семінари до відомих майстрів, етнографів.
Читати більше…

Інші міста

10 листопада 2012 року, м. Вінниця - “Вінницькі дні моди”. Вінничани, які слідкують за новинками у фешн-галузі, матимуть змогу насолодитися новими трендами сезону осінь-зима, на власний розсуд обрати та відвідати покази усіх дизайнерів або ж окремого улюбленого творця колекцій одягу.
Читати більше…

10-11 листопада 2012 року, м. Львів – Виставка «В країні посмішок»  австрійської художниці Акелай Зелл. Фотографії з подорожей до шестимільйонного міста в провінції Цзянсу та знімки з Шаосін, в провінції Чжецзян.
Читати більше…

10-11 листопада 2012 року, м. Суми - фестиваль музики Й.С. Баха та епохи бароко “Bach-fest”. Шанувальники класичної музики почують світові шедеври у виконанні провідних музикантів. “Учасники «Bach-fest’2012 – це музиканти, які не тільки вміють виконувати музику Баха, а й відчувають її.”
Читати більше…

11 листопада 2012 року, м. Ужгород – Пап-Джаз-Фест – це  шана видатному закарпатському ромському джазовому музиканту, засновнику фестивалю, громадському діячеві Вілмошу Папу. Хедлайнером цьогорічного фестивалю стане зірка джазу світового рівня, трубач Майкл Патчез Стюарт із США.
Читати більше…

Коментарі

Євгенія Кравченко   4300 днів тому   #  

10 листопада о 19.30 в Музеї історії Києва (вул. Богдана Хмельницького, 7, 3-й поверх) можна буде подивитися театральну виставу «Вдома в Україні». Вхід вільний.

В основу вистави покладені реальні історії з життя мігрантів та представників етнічних спільнот в Україні.

  •   Пiдписатися на новi
Юлія Герус   4300 днів тому   #  

10 листопада о 18:00 у м. Вінниця відбудеться захоплююча лекція "Медитація легше, чим ти думаєш." В програмі заходу - цікава бесіда, давні практики медитації, спілкування, солодке та багато всього іншого.
вул. Івана Бевза 15 (в будинку Музеї Коцюбинського).
Вхід вільний.
http://vk.com/omhariom

  •   Пiдписатися на новi
Юлія Герус   4299 днів тому   #  

11 листопада о 19:00 у м. Києві лекція Марії Снегірьової "Листівки для душі чи як сказати "Я тебе кохаю" гарно".
вул. Артема 37/41 (галерея "Мінус 4")
Вхід вільний.
http://freekiev.com.ua/?p=1290

  •   Пiдписатися на новi
Юлія Герус   4299 днів тому   #  

10 листопада о 10:30 у м. Івано-Франківськ відбудеться Copwatch-школа, основною метою якої є створення широкого поля моніторів за діяльністю патрульної служби, на факт порушення ними прав людини і неправомірних дій при виконанні службових обов’язків.
вул. Грушевського, 18, 2й поверх (дім «Просвіта)
Навчання безкоштовне.
http://vk.com/copwatch_if

  •   Пiдписатися на новi
Юлія Герус   4299 днів тому   #  

10 листопада о 17.00 у м. Київ ГО "Альтерра" запрошує на лекцію українського соціолога Валерія Рябенка. Тема лекції"Українська трудова міграція:причини, проблеми, майбутнє"
вул. Ванди Василевської 7, аудиторія 309/2
http://vk.com/event45470846

  •   Пiдписатися на новi
Сумщенко Ірина   4294 дні тому   #  

Ех!.........пізно побачила!!!

  •   Пiдписатися на новi
Євгенія Кравченко   4294 дні тому   #  

пані Ірино, ця рубрика постійна. Щочетверга зранку з"являється добірка подій, які відбуваються на вихідних. Слідкуйте, щоби не пропустити цікаві та корисні події:)

  •   Пiдписатися на новi
Сумщенко Ірина   4293 дні тому   #  

Дякую!!!-щочетверга!!!!Обов'язково!!!!

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.