bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стажування в аналітичному центрі
07.11.2012

Аналітичний центр «Політика» оголошує конкурс та набір учасників для  проходження стажування, яке буде проходити з 14 листопада по 12 грудня 2012 року в Києві.

Стажування –  це щорічна ініціатива Аналітичного центру «Політика», що має на меті знайти талановитих молодих людей, які цікавляться політикою, та створити для них можливість отримати перший практичний досвід роботи аналітика. Під час стажування учасники спілкуватимуться з досвідченими фахівцями, котрі не лише ділитимуться своїм досвідом, але й даватимуть «домашні» практичні завдання – аби навчання було справді ефективним та корисним.

Серед спікерів Стажування-2012 будуть Голова Комітету виборців України Олександр Черненко, політичний консультант Сергій Гайдай, експерт з питань комунікації Тарас Березовець, журналіст «Української правди» Сергій Лещенко, політтехнолог Олена Сибірякова. Цього року учасники стажування зможуть обговорити зі спікерами питання підготовки, проведення та спостереження на виборах, дізнаються про цікаві технології, які використовують політики, а також зрозуміють, як правильно поводитися журналісту, аби об’єктивно висвітлювати політичний процес.

Стажування  буде проходити щосереди (о 19:00 год.) у форматі майстер-класів. Заплановано, що під час майстер-класів 40 хвилин буде присвячено виступам спікерів, а інші 40 хвилин розраховані на питання-відповіді та обговорення.

Організаційний внесок учасників стажування становить 200 грн. Організаційний внесок для учасників, котрі пройшли стажування минулого року, а також для учасників, рекомендованих від громадських організацій та/або дирекцій(деканатів) соціально-гуманітарних інститутів(факультетів) становить 100 грн.

Заявки на участь у стажуванні приймаються за електронною адресою: [email protected]. Ви також можете заповнити анкету за посиланням. Останній термін прийому заявок – 12 листопада 2012 року. Усім учасникам стажування будуть видані офіційні сертифікати.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.