bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тролейбусна екскурсія громадською активністю молоді різних регіонів та країн
03.11.2012

7 листопада в Сімферополі відбудеться підсумкова презентація програми Майстерня громадської активності 2012. 

Майстерня запрошує всіх бажаючих ближче познайомитись з програмою та особисто поспілкуватися з її учасниками.

Програма презентації:

14:00-16:00  Зупинка тролейбусу «готель Україна». Початок курсування «Тролейбусу громадської активності» та унікальної екскурсії-презентації громадських проектів учасників програми: 60 молодих людей з 11 регіонів України, також Польщі та Біларусі, які реалізували 45 проектів

16:30-18:00 8 гарнізонний Будинок офіцерів м. Сімферополя, Пушкіна 8. Відкриття офіційної частини презентації проектів Майстерні громадської активності 2012 та живе спілкування з її учасниками; відео-звіт з місць проведення проектів; фуршет.

На учасників презентації чекає цікава тролейбусна екскурсія громадською активністю молоді різних регіонів та країн, під час якої зупинки міста оживуть та дадуть відповіді на наступні питання:

  • чому в Польщі дивляться українські фільми?
  • як маленьке білоруське місто Вілейка стане відомим світу?
  • як Черкаси позували своїм мешканцям?
  • що таке українська енергія по-криворіжськи?
  • які «Сліди» по собі залишила молодь Хмельницького?
  • та багато інших.

Під час офіційної частини презентації гості зможуть особисто поспілкуватися з ініціаторами презентованих проектів та задати питання, які їх цікавлять.

«Забронювати» квиток на «Тролейбус громадської активності» можна за мейлом [email protected], або номером 0958323244, вказавши своє прізвище та ім’я.

 «Майстерня громадської активності» реалізується в Україні «Мережою освіти дорослих та розвитку інновацій»; є коопераційною програмою суспільних організацій з різних регіонів, які спільно з Колегіумом ім. Теодора Гойсса та Представництвом Фонда ім. Гайнріха Бьолля в Україні розробляють моделі активізації молоді та випробовують їх на містах.

Членами мережі «Майстерні громадської активності» є «Фундація регіональних ініціатив» (Рівне), Донецька громадська організація «Альянс», Коаліція молодіжних організацій Черкаської області «Молода Черкащина», НУО «Клуб молодих лідерів» (м. Сімферополь), Хмельницький обласний центр молодіжних ініціатив, спілки «Genius Loci» та «To.pole» (Польща).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.