bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: буддизм, єврейська музика, “інше” кіно, актуальна п’єса і знову аромати кави
01.11.2012

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Україні. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні, якщо розповісте про них у коментарях до цього повідомлення.Гарних Вам вихідних та чекаємо на Ваші коментарі та враження про заходи, на яких Вам поталанило бути! 

Київ

3 листопада 2012 року - UPwoman’s weekend. Upgrade влаштовує дівич-день. День розпочнеться з майстер-класу від косметолога, продовжиться порадами щодо вдалого шоппінгу за мінімальні кошти, а завершиться чаюванням та переглядом фільму. День обіцяє бути цікавим.
Читати більше…

3-4 листопада 2012 року – фестиваль ДоброТи. Це світський захід, насичений подіями і зустрічами, де кожен учасник зможе взяти активну участь у реалізації соціальних проектів, поповнити свій багаж знань, поділитися своїм досвідом, знайти однодумців.
Читати більше…

3-4 листопада 2012 року – ПУСТФЕСТ. Тут ви побачите все те чим можна і треба насичувати наші вулиці, будинки і свій спраглий розум.
Читати більше…

3-4  листопада 2012 року – «Тиждень актуальної п’єси». Фестиваль проходитиме в режимі публічних читань українських нових п’єс, та читань закордонної сучасної драматургії.
Читати більше…

3-4 листопада 2012 року – «Дні буддійської культури»  пропонують кожному, хто відкритий світові, доторкнутись до живої багатовікової традиції, помандрувати далекими країнами, відкрити знання, яке робить людей щасливішими.
Читати більше…

3-4 листопада 2012 року – виставкакримсько-татарського мистецтва«Кримські барви з ароматом кави». Виставка буде овіяна ароматом запашної кави, адже саме кава в кримськотатарського народу здавна символізувала щедрість, гостинність та добробут. Кожному гостю – горнятко кави в подарунок!
Читати більше…

 Харків

3 листопада 2012 року –акція з обміну фотографіями “Сушка”. Будь-який учасник може повісити свої роботи на мотузки за допомогою прищіпок.  “Сушка” –  це формат виставки, що об’єднує фотографів самого різного калібру - аматорів і професіоналів.
Читати більше…

3-4 листопада 2012 року – фестиваль єврейської музики “Харківські клезмерські дні 2012”.  На відвідувачів чекають різні майстер-класи, джем-сейшени, лекції з єврейської музики Східної Європи за участю викладачів з Німеччини, Росії, США та України.
Читати більше… 

Інші міста

3-4 листопада  2012 року фестиваль “Інше кіно”. У програмі огляду, який пройде під девізом “Дивись! Відчувай! Міркуй!”, - новинки міжнародних фестивалів і найяскравіші зразки авторського кінематографа, які побачать глядачі в Києві, Одесі, Харкові, Донецьку, Чернівцях, Запоріжжі і Львові.
Читати більше…

4 листопада 2012року, м. Львів -  “Нове німецьке кіно 2012” –  поглиблений експрес-курс з останніх подій в кіно Німеччини, підбірка найкращих німецьких прем’єр та кінофестивальних хітів минулого року.
Читати більше…

Коментарі

Юлія Герус   4305 днів тому   #  

Літературне бомбардування в Києві 4 листопада
http://vk.com/lit_bomb

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.