bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тематична зустріч “Реформа системи соціальних послуг в Україні: якою їй бути?”
20.10.2012

23 жовтня 2012 року в Києві відбудеться тематична зустріч  “Реформа системи соціальних послуг в Україні: якою їй бути?”.

Місце проведення:  конференц-зала  Міжнародного фонду «Відродження» (м. Київ, вул. Артема, 46).

Час проведення: 10:00 – 12:30.

Цілі зустрічі:

  • обговорити проект Плану заходів щодо реалізації Стратегії реформування системи надання соціальних послуг, що розміщений на сайті Міністерства соціальної політики України;
  • визначити основні рекомендації щодо завдань, які мають увійти до Плану заходів;
  • затвердити звернення до Уряду України від громадських та благодійних об’єднань щодо бачення впровадження реформування системи надання соціальних послуг в Україні.

Учасники зустрічі:

  • представники вітчизняних та міжнародних благодійних фондів, громадських та благодійних організацій;
  • експерти соціальної сфери.

Порядок денний:

  • 9:30 – 10:00   Реєстрація учасників
  • 10:00 – 10:15 Вступ та знайомство учасників
  • 10:15 – 10:30 Вступна презентація: «Необхідні кроки реформування системи соціальних послуг: бачення громадського сектору» (з досвіду діяльності робочої групи при Координаційній раді з питань розвитку громадянського суспільства при Адміністрації Президента України)
  • 10:30 – 11:00 І дискусійний блок. «Основні засади формування соціальної політики в Україні: очікування громадськості»

Питання для обговорення:  За якими принципами має відбуватися реформування / розбудова соціальної політики в Україні та, зокрема, системи соціальних послуг? Що має змінитися по відношенню до поточної ситуації? Які рекомендації Уряду щодо підходів до реформування соціальної сфери готові запропонувати неурядові організації?

  • 11:00 – 11:45  ІІ дискусійний блок «Проект Плану заходів щодо реалізації Стратегії реформування системи надання соціальних послуг: що в ньому бракує?»

Питання для обговорення: Які завдання на думку громадських експертів залишились поза увагою у запропонованому Міністерством соціальної політики проекті Плану заходів?  Що бракує в цьому плані? Які пропозиції слід внести?  

  • 11:45 – 12:15 Погодження основних рекомендацій та тексту звернення
  • 12.15 – 12.30 Підведення підсумків зустрічі

Участь у заході просимо підтвердити за електронною адресою [email protected]

ДОВІДКА:

Програма «Відверті розмови про благодійність» - це програма Українського форуму благодійників, яка представляє собою дискусійний майданчик для представників вітчизняного сектору благодійності та його зацікавлених сторін (стейкхолдерів). Програма передбачає проведення тематичних зустрічей, на яких обговорюються актуальні питання щодо шляхів взаємодії сектору благодійності із іншими секторами українського суспільства.

Український форум благодійників — перша в Україні професійна асоціація благодійних фондів та організацій, яка спрямовує свою діяльність на розвиток в Україні організованої філантропії як вагомого інструменту громадянського суспільства, спрямованого на створення та підтримку суспільного добробуту.  Форум було створено у 2004 році з ініціативи семи провідних міжнародних та вітчизняних фондів. Форум є членом Європейської мережі донорських асоціацій DAFNE та мережі Всесвітньої ініціативи для підтримки ґрантодавства WINGS, а також підписантом Української мережі Глобального договору ООН.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.