bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Києві презентують проект «Блогери проти корупції»
18.10.2012

22 жовтня 2012 року Інститут масової інформації презентує новий проект для громадських активістів та журналістів «Блогери проти корупції».

Посилення цензури в медіа та збільшення кількості замовних матеріалів («джинси»), призводять до зміни контенту видань - зменшується кількість суспільно-важливих матеріалів, зникають розслідування про корупцію та зловживання високопосадовців.

Особливо ця тенденція яскраво простежується на рівні місцевої преси. Тому громадські активісти і незалежні журналісти продовжують писати про корупцію та зловживання у соціальних мережах та власних блогах. Проте їхні матеріали часто залишаються поза увагою широкої аудиторії, не спричиняють тиску на владу і не приводять до зміни ситуації в Україні.

Проект «Блогери проти корупції» має на меті створити мережу блогерів, громадських активістів та журналістів з різних регіонів України та забезпечити їм єдиний ресурс «Ні корупції!» (http://nikorupciji.org/) для публікації інформації про факти корупції та зловживання владою на місцях.

Прес-конференція розпочнеться об 11:00 у прес-центрі Інституту світової політики за адресою вул. Інститутська 20/8.

У програмі прес-конференції:

  • Вітальне слово від спонсора проекту Freedom House.
  • Презентація веб-ресурсу проекту.
  • Короткі виступи регіональних блогерів.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.