bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл «Роль та механізми впливу меншин у політиці»
18.10.2012

23 жовтня 2012 року в Києві відбудеться круглий стіл «Роль та механізму впливу меншин у політиці» за участі експертів, представників громадських та міжнародних організацій, політичних партій, а також «пересічних» представників меншин та вразливих груп населення.

Мета заходу – представити думку “особливого” виборця, з’ясувати можливості відстоювання ним своїх інтересів та впливу на політиків.

У рамках круглого столу відбудеться презентація аудіо-диску «Вибори 2012: живі голоси партій», укладеного на основі інтерв’ю з лідерами та представниками 18-ти партій, що балотуються по загальнодержавному виборчому округу. Аудіо-довідник у компактній формі представляє відповіді представників та лідерів партій про їхні результати, обіцянки (зокрема «особливим» виборцям), партійні списки. Він розрахований передусім на незрячих та осіб з вадами зору.

На заході також буде представлено результати 6-ти «форумів розмаїття», які відбувалися в різних частинах України протягом вересня-жовтня 2012 року у Черкасах, Білогірську (Крим), Луганську, Бердичеві , Донецьку та ромському поселенні під Ужгородом. Їхні результати самі представники меншин – релігійних, сексуальних, етнічних, а також люди з інвалідністю.

Окрім того, відбудеться презентація та обговорення брошури «Особливі виборці-2012: що обіцяють партії?/що турбує виборця?», у якій партійні обіцянки зіставлено з проблемами та побажаннями, які висловлювалися учасниками «форумів розмаїття».

До участі у заході запрошено політологів, соціологів, представників громадських та міжнародних організацій, правозахисників, представників партій та органів державної влади, журналістів.

Організовує та проводить круглий стіл Молодіжний інноваційний проект «Медіа-М» у рамках проекту «Особливі виборці: голоси меншин у парламентській виборчій кампанії 2012» за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Дата проведення: 23 жовтня 2012 року (вівторок)
Початок – 11.00.
Адреса: Велика конференц-зала НАНУ, вул. Володимирська, 55, 3-й поверх (секційна зала).

Для журналістів потрібна попередня акредитація.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.