bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація аналізу передвиборчих програм кандидатів у Народні Депутати України
17.10.2012

КМО ВЕГО «Мама-86» зробила аналіз передвиборчих програм кандидатів у Народні Депутати України за одномандатними округами Кіровоградщини – регіону, в якому ведеться активний видобуток урану, будується  завод  по виробництву ядерного палива.

На передодні виборів експерти Кіровоградського місцевого осередку Всеукраїнської екологічної громадської організації «МАМА-86» проаналізували передвиборчі програми кандидатів у Народні Депутати України за одномандатними округами № 99-103.

Мета аналізу – з’ясувати, наскільки хвилюють майбутніх народних обранців проблеми збереження навколишнього середовища. Ми не випадково обрали саме цей аспект програм, оскільки саме жінки за своєю природою добре розуміють, що збереження екологічного балансу, вирішення екологічних проблем зробить  безпечним життя наших дітей – теперішніх і майбутніх.

Ми не   надаватиму  оцінку загальному змісту і рівню цих програмних документів, ми проаналізували  лише екологічну складову цього плану дій, з яким кандидат у Народні Депутати України їде у вищий законодавчий орган нашої країни .

Презентація дослідження відбудеться 19 жовтня 2012 року  об  11 год. у приміщенні громадського офісу за адресою м.Кіровоград Дзержинського , 53 а

Запрошуємо усіх не байдужих до проблем навколишнього середовища представників ЗМІ  прийняти  участь у нашому заході

Проект реалізується за підтримки Ресурсного центру АНГО та Національного фонду з підтримки демократії в рамках проекту «Інформування виборців перед парламентськими виборами».

Контакти

  • Шестакова Людмила
  • КМО ВЕГО ”МАМА-86”
  • [email protected]
  • +380509177297

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.