bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Безпритульні Києва розбагатіють на 100 тисяч доларів
15.10.2012

16 жовтня о 12:00 в медіа-холі інформаційного агентства «Регіональні новини», Хрещатик 10-Б, відбудеться прес-конференція на тему: «Безкоштовні соціальні послуги для малозабезпечених: хто їх надає і хто за них платить в Україні?»

У 2012 – 2013 роках НДО витратять на 100 тисяч доларів більше на підтримку бездомних та малозабезпечених громадян в столиці. Звідки візьмуться ці гроші, і хто їх буде витрачати?

Сьогодні в Києві за різними оцінками від 10 до 30 тисяч бездомних. З настанням зими кількість безхатченків в столиці з року в рік зростає. Державні (муніципальні) та недержавні організації допомагають людям вижити на вулиці. Таких організацій в столиці – 66, з них лише 12 – державні. Чи зможуть вони якісно реалізовувати необхідні програми? І скільки людей замерзнуть цієї зими на вулицях міста? (Обіцяних рік тому владою Києва нічліжок все ще немає).

Макєєв Артем, Президент Всеукраїнського благодійного фонду «Соціальне партнерство», закликає громадськість і владу перейняти успішний європейський досвід надання соціальних послуг за принципом соціального замовлення.

Організатори: ВБФ «Соціальне партнерство»

Спікери:

  1. Артем Макєєв, Президент Всеукраїнського благодійного фонду «Соціальне партнерство».
  2. Бистрицький Євген, Виконавчий директор Міжнародного фонду «Відродження».
  3. Ільчук Олександр, Голова Громадської ради при Міністерстві соціальної політики України.

Телефони для акредитації+38 063 770 68 88, +38 097 812 49 09

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.