bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкрита лекція та дискусія “Європейський Союз 2030 року: занепад чи відродження?”
14.10.2012

Яке майбутнє чекає на Європу? Які проблеми нині стоять перед європейськими лідерами? Чим зумовлені зростання євроскептицизму та криза зони євро? Які наслідки від нехтування європейськими цінностями чекають на Європу?

Посольство Республіки Франція в Україні, Французький інститут у Києві, Ініціатива поширення французького досвіду в Європі та світі (IDEFIE) і Міжнародний центр перспективних досліджень (МЦПД) мають честь запросити вас на відкриту лекцію та дискусію з відомим французьким філософом-інтелектуалом Ніколя Тензером.

Він представить три сценарії розвитку Європи та пояснить, чому майбутнє ЄС залежить і від волі європейських політиків, і від трансатлантичних відносин. Ніколя Тензер поділиться власним баченням, як ЄС потрібно провадити політику, щоб відповідати очікуванням конкретних громадян і водночас продовжувати своє розширення. Зустріч завершиться відкритою дискусією.

Запрошуємо на лекцію та дискусію 17 жовтня 2012 року (15.30–17.00) за адресою Київ, вул. Якіра, 13. Приміщення для зустрічі люб’язно надала Київська школа економіки (KSE).

Мова спілкування – англійська.

Просимо підтвердити участь до 12.00 17 жовтня 2012 року за тел. (044) 484 44 10 або на електронну пошту: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.