bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На Волині презентуватимуть проект, покликаний відродити Волинське село
05.10.2012

Запрошуємо Вас відвідати прес-конференцію, на якій Асоціація підтримки та розвитку ОСББ та ОСН презентуватиме новий проект – «Через спільні інтереси та спільні дії до об’єднання громад», який був підтриманий Міжнародним фондом «Відродження за програмою «Громадянське суспільство та належне врядування». Захід відбудеться 15 жовтня 2012 року о 15:00 у Волинському прес-клубі (м. Луцьк, вул.. Шевченка 14).

Проектом піднімається питання розвитку сільської місцевості та її потенціалу, зокрема туристичного потенціалу та розвитку народних ремесел. Щоб апробувати новий механізм розвитку сіл, реалізатори проекту обрали 4 села Рожищенського району: с. Переспа, с. Любче, с. Козин та с. Рудка-Козинська.

Волинське село сьогодні зустрічається з багатьма проблемами, які тут набувають найгостріших проявів: це і масове безробіття, і складна демографічна ситуація, і занепад соціальної інфраструктури – одним словом, вимирає Волинське село. Однак, з точки зору Асоціації підтримки та розвитку ОСББ та ОСН сільські громади мають внутрішні ресурси для виходу із того нелегкого становища, в якому вони опинились.

В чому саме полягають ці ресурси та як їх можливо використовувати для поступового відродження Волинського села, а також яким саме чином будуть запроваджувати зміни на краще у Рожищенському районі реалі затори проекту «Через спільні інтереси та спільні дії до об’єднання громад» розповідатимуть на прес-конференції.

До участі у заході також запрошені:

  • Ірина Гайдучик – керівник проекту «Через спільні інтереси та спільні дії до об’єднання громад»,
  • Петро Лавринюк – Президент Інституту Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив,
  • Наталя Балакіна – начальник відділу організації профорієнтації обласного центру зайнятості та представники засобів масової інформації.

Контакти

  • Людмила Вільчинська
  • Асоціація підтримки та розвитку ОСББ та ОСН
  • [email protected]
  • (098) 9222616 (066) 1630008 (0332) 200032

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.