bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар про І Форум з організаційного розвитку
12.10.2012

15 жовтня о 14:00 на порталі NGOMarket відбудеться вебінар, присвячений І Форуму з організаційного розвитку, який проходитиме 19-20 листопада 2012 р. в м. Київ.

І Форум з організаційного розвитку – це нова платформа, яку ми пропонуємо для обговорення ключових стандартів та практик з організаційного розвитку НГО; прийняття рішень щодо політик у сфері організаційного розвитку. Форум збере понад 200 представників НУО, які зацікавлені в розвитку власних організацій, провідних НГО та бізнес провайдерів у сфері організаційного розвитку, донорів що мають програми зі зміцнення НГО.

Вебінар проводитимуть організатори Форуму Володимир Шейгус, виконавчий директор, ІСАР “Єднання”, Антоніна Прудко, менеджер програм з організаційного розвитку, Костянтин Карпов, (CEO DOTSHOT CM)

Який формат Форуму? Що цікавого буде для НГО та сервіс провайдерів? Чи буде Ярмарок провайдерів? Як взяти участь у Форумі? Хто буде учасником Форуму? Як представити свої послуги? Які будуть майстер-класи та презентації? На всі ці запитання ви отримаєте відповідь під час вебінару.

Маєте свої запитання? Поспішайте та ставте свої запитання за посиланням www.ngomarket.org.ua/webinar/webinar-77.

За 24 години до початку вебінару, на сторінці з запитаннями з’явиться посилання для входу до віртуальної кімнати вебінару, попередня реєстрація не потрібна! Чекаємо на Вас!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.