bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: фотопрогулянка, мотофестиваль, свято хліба, еко-урбаністика та флешмоб за ЗСЖ
05.10.2012

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Україні. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні, якщо розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних та чекаємо на Ваші коментарі та враження про заходи, на яких Вам поталанило бути!

Київ

6 жовтня 2012 року – Майстер-клас з акторської імпровізації англійською мовою. Запрошуються всі охочі, хто може та хоче грати на сцені та володіє англійською на рівні не нижче pre-intermediate. 
Читати більше… 

6-7 жовтня 2012 року – Водноспортивний фестиваль "Русанівське коло". В рамках фестивалю відбудуться змагання для всіх видів човнів на дистанції 5 км, показові виступи найкращих гребців-екстрималів з Німеччини, Росії та США, показові ігри кану-поло, тематичні лекції з водно-спортивного туризму, показові заїзди каякерів ближнього та дальнього зарубіжжя та багато іншого.
Читати більше…

6-7 жовтня 2012 року – "Свято хліба". апланована презентація української обрядової випічки від учасників свята. Виступатимуть аматорські фольклорні колективи з Київщини, Кіровоградщини, Вінниччини. Відвідувачі зможуть узяти участь у різноманітних дегустація хлібобулочних виробів, тематичних забавах для дорослих та дітей.
Читати більше…

6-7 жовтня 2012 року – Книжковий Арсенал. Подія об’єднує літературу та мистецтво. Книжковий Арсенал презентує понад 100 видавництв, 60 гостей із Європи, Росії та України, насичену програму подій для дітей і дорослих.
Читати більше… 

Львів

6 жовтня 2012 року – День чеської національної меншини в Львові. В програмі свята  виставка про традиційну чеську паленку та дегустація її різних видів, майстер-класи традиційних ремесел, вивчення чеських народних пісень та багато іншого.
Читати більше…

6-7 жовтня 2012 року, м. Червоноград, Львівська обл. – Всеукраїнський мотофестиваль bike rock`n roll fest "Кристинопіль 320". В програмі: святкування дня міста Кристинопіль(Червоноград), закриття байкерського сезону, музична програма за участю провідних рок-гуртів, конкурси, багаточисленні майстер класи.
Читати більше… 

7 жовтня 2012 року – Фестиваль вуличного мистецтва "Lviv Street Art". Це унікальний для Львова захід, що об'єднає вуличних музикантів, художників графіті, творців хенд-мейду та вуличних артистів, фаєристів, ходулістів, мімів та живі скульптури.
Читати більше…

Харків

6-7 жовтня 2012 року – Фестиваль чаю та кави. У програмі фестивалю виставка-продаж чаю і кави з усіх куточків планети, дегустації чайних і кавових напоїв, дитяче свято "чайничок" з розвиваючими програмами і майстер класами.
Читати більше… 

6-7 жовтня 2012 року - Фестиваль екологічної урбаністики "Акумулятор". У рамках фестивалю планується концерт, присвячений дню захисту тварин, серія художніх виставок у вітринах магазинів, міський вело-квест, серія лекцій на екологічну тематику.
Читати більше… 

6-7 жовтня 2012 року - Міжнародний фестиваль художнього текстилю "БЕРЕГИНЯ".У програмі заходу покази моделей авторської одягу, бліц-конкурси та майстер-класи з валяння шерсті, розпису, батіку та японської вишивки по кулькам - темарі.
Читати більше…

6-7 жовтня 2012 року – Фотовиставка «6 авторів, 6 поглядів». Запрошуються всі, хто цінує фотомистецтво. Вхід вільний.
Читати більше… 

Інші міста

6 жовтня 2012 року, м. Івано-Франківськ – Лицарський турнір "Меч Станіслава". В програмі заходу: бої в номінаціях щит / меч за правилами історичного фехтування, вільний бій за професійними правилами, груповий бій. Також цікавою новинкою будуть середньовічні танці, показові виступи та майстер-класи.
Читати більше… 

6 жовтня 2012 року, м. Запоріжжя – День міста Запоріжжя. У рамках заходу на жителів та гостей міста чекає Покровський ярмарок, флешмоб, виставки, танці, різноманітні майстер-класи та святковий концерт.
Читати більше… 

6 жовтня 2012 року, м. Житомир – Фотопрогулянка «Золота осінь». Мета прогулянки – отримання гарних нових фото, а також просто проведення цікаво і корисно вихідного дня на свіжому повітрі, спілкування, обмін досвідом, нові знайомства.
Читати більше… 

6 жовтня 2012 року, м. Миколаїв – День вегетаріанства. Організатори обіцяють смачні страви, веселі конкурси для дітей, цікаві фільми, дегустацію вегетаріанських страв, вишукані спеції, сувеніри.
Читати більше… 

6 жовтня 2012 року, м. Одеса - Практика англійської мови за Недурними іграми. На цей раз ігри будуть розмовні, рольові та настільні.
Читати більше… 

7 жовтня 2012 року, м. Херсон – Спортивний флешмоб. Кожен бажаючий може долучитися до акції за здоровий спосіб життя.
Читати більше…

Коментарі

Петращук Марта   4303 дні тому   #  

А чому не згадали про День міста у Чернівцях? ось програма заходів: http://vidido.ua/index.php/pogliad/article/den_mista_2012_u_chernivcjah._programa_zahodiv/

  •   Пiдписатися на новi
Євгенія Кравченко   4303 дні тому   #  

Пані Марто, на жаль, відслідкувати всі події не так легко:)
Дякую, що долучилися:)

  •   Пiдписатися на новi
Игор Лисенко   4302 дні тому   #  

Дякую !

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.