bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл «Підприємство 2020: довкілля»
05.10.2012

Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» у партнерстві з Міністерством екології й природних ресурсів України запрошують вас на круглий стіл, присвячений покращенню стану екології в десятирічній перспективі «Підприємство 2020: довкілля». 

У рамках круглого столу планується обговорити проблеми довкілля в десятирічній перспективі, прогнозовані ризики для країни/бізнесу (наприклад, дефіцит лісових, водних й енергетичних ресурсів, ресурсоємне виробництво, зростання професійних захворювань) та рішення для нівелювання цих ризиків (мапа ризиків та рішень додається).

Сподіваємось, що на основі цих рішень будуть впроваджені спільні пілотні проекти між Міністерством та бізнесом у 2013 році, які також обговорюватимуться під час круглого столу.

В подальшому, концепція «Довкілля 2020» та проект співпраці бізнесу та Міністерства будуть представлені на Міжнародній Конференції у грудні 2012.

Захід відбудеться 10 жовтня 2012 року, з 10.00 до 12.00 в конференц-залі «ЛігаБізнесІнформ» за адресою: Київ, вул. Т.Шамрила, 23.

Для участі у круглому столі запрошені експертні інституції, державні органи влади, медіа, та бізнес-компанії.

Для участі в круглому столі просимо вас зареєструватися до 8 жовтня 2012 року за телефоном: (044)280 11 47, [email protected]

Про Ініціативу «Підприємство 2020»

Захід відбувається в рамках проекту «Підприємство 2020: роль бізнесу в суспільстві», мета якого - розвиток українських компаній відповідно до потреб суспільства й викликів в перспективі 2020, налагодження взаємодії між бізнесом та владою. До робочої групи Ініціативи входять: Інститут демографії та соціальних досліджень ім. М.В.Птухи; Глобальний Договір ООН; Міжнародна торгова палата України; Асоціація «Фондове партнерство», Європейський банк реконструкції та розвитку, Український Інститут публічної політики, Міністерство екології та природних ресурсів, Державне агентство з інвестицій та управління національними проектами, Фонд якісної політики. Детальніше: www.csr-ukraine.org.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.