bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Формування порядку денного головування України в ОБСЄ у 2013 році
02.10.2012

4 жовтня 2012 в Конференц-залі Національної академії наук України (вул. Володимирська 55, м. Київ), відбудеться міжнародний Форум “Формування порядку денного головування України  в ОБСЄ у 2013році”.

Національний інститут стратигічних досліджень, Одеська філія, Інститут Євро-Атлантичного співробітництва та Представництво Фонда ім. Фрідріха Еберта в Україні започаткували проект “Формувння порядку денного головування України в ОБСЄ у 2013 році”, головна мета якого вироблення рекомендацій еспертного середовища щодо порядку деннонго головування України в ОБСЄ наступного року. Розуміючи важливість цієї події для зовнішньої політики України та рівень відовідальності, який головування накладає на країну, організатори проекту зібрали кращих експертів та представників громадського суспільства для обговорення питань повязних з головуванням.

Перша робоча зустріч проекту відбулась 27 березня 2012р. в Одесі, в результаті якої були сформовані роботчі групи за основними пріорітетами Українського головування, які протягом п'яти місяців розробляли рекомендації щодо українського головування. Ці рекомендації будуть представлені на обговорення широкому колу громадськості, експертам, дипломатам, політикам під час форуму 4 жовтня 2012 рокe в Києві. На форумі будуть обговорені питання пріорітетів та ризиків для українського головування, та яку роль може відіграти громадське суспільство. Фінальні рекомендації будуть затверджені на засідані Громадської ради при МЗС України на початку грудня 2012 року.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.