bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: бал хризантем, авіаційно-космічний салон, анімація та багато львівської кави
28.09.2012

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Україні. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні, якщо розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних та чекаємо на Ваші коментарі та враження про заходи, на яких Вам поталанило бути!

Київ

29-30 вересня 2012 року, смт. Гостомель, Київська обл. – Міжнародний авіаційно-космічний салон АВІАСВІТ-ХХI. У роботі салону візьмуть участь 295 учасників з 32 країн. Буде представлено 87 літальних апаратів. Крім експозиції літаків і вертольотів, відвідувачів також чекають показові виступи професійних пілотів.
Читати більше…

29 вересня 2012 року – Фестиваль ”Осінь Середньовіччя”. Відвідувачів фестивалю вразить не лише колоритна музика та середньовічні танці, а й оригінальні презентації і спеціальні мистецькі акції.
Читати більше…

29 вересня 2012 року – Осіння виставка хризантем. У цьому році в рамках щорічного Балу хризантем на Співочому полі в Києві одночасно розквітне близько 300 тисяч різних сортів хризантем.
Читати більше… 

Львів

29-30 вересня 2012 року – Міське свято “На каву до Львова”. Цьогоріч відвідувачам свята буде запропоновано рекордну кількість кави від усіх найкращих кав’ярень Львова, а просто на площі Ринок будуть смажити фестивальну каву та облаштують «Кавову Пошту».
Читати більше…

29-30 вересня 2012 року – Міжнародний театральний фестиваль “Золотий Лев 2012”.У програмі фестивалю “Золотий Лев 2012” львів’яни та гості міста зможуть побачити вистави театрів з Києва, Харкова, Луганська, Чернігова, Львова, Кракова, Вільнюса, Бреста, Нью-Йорку, Тбілісі, Душанбе, Парижа, Брюсселя, Праги, які будуть показані на сценах усіх львівських театрів. Також пройдуть вуличні вистави на різних майданах старого Львова.
Читати більше… 

Інші міста

29 вересня 2012 року, м. Миколаїв - Manhattan Short Film Festival. Запрошуються всі любителі кіно на перегляд 10 короткометражних фільмів, що вийшли у фінал Манхеттенського фестивалю короткометражного кіно, і взяти участь у голосуванні за кращий короткометражний фільм 2012 року. Вхід вільний.
Читати більше…

29 вересня 2012 року, м. Ужгород – Спортивний фестиваль “Ужгородська Десятка” . Мета фестивалю: пропаганда здорового способу життя; залучення населення, особливо молоді до заняття спортом; стати вагомою подією на мапі спортивного та подієвого туризму.
Читати більше… 

29 вересня 2012 року, м. Донецьк – Експериментальна аудіовізуальна вистава ZVUKOIZOLYATSIA 2: Outside. Вистава об’єднає музичних виконавців різних жанрів - від класики до гаражного панку та експериментального джазу. Вони виконають твір, створений трьома українськими композиторами, а його звучання доповнить гра світла, тіні та візуальні проекції на заводських об’єктах.
Читати більше… 

30 вересня 2012 року, м. Рівне – Фестиваль традиційної козацької культури “Покровський Вітер”. У програмі фестивалю: показові виступи шкіл козацьких бойових мистецтв та козацькі ігри “зняти шапку”, “бій на списах”, “чий батько дужчий”, “бій півнів”, перекидання колоди, “отаман гори” та інші.
Читати більше… 

29-30 вересня 2012 року, м. Кіровоград – Музейно-туристичний фестиваль. У рамках музейно фестивалю буде проведено міні-виставку “Музейний вернісаж”, конкурс музейних видань туристично-краєзнавчого спрямування – “На згадку і з любов’ю”, туристичних маршрутів “Мандрівка рідним краєм”, сувенірної продукції “Від щирого серця” та туристичних логотипів територій та суб’єктів туристичної діяльності.
Читати більше… 

29-30 вересня 2012 року, с. Углове, Крим – Кримський фестиваль анімації. У фестивалі візьмуть участь анімаційні команди готелів і здравниць, команди івент-агенцій, дуети аніматорів і учасники з сольними виступами.
Читати більше… 

29-30 вересня 2012 року, м. Полтава – Третій Полтавський обласний фестиваль «Полтава-Док». Відвідати фестиваль запрошуються полтавці та гості міста.
Читати більше… 

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.