bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Проведіть вихідні з користю
14.09.2012

Протягом вихідних в Україні відбуваються сотні культурних та освітніх подій. Пропонуємо скористатися добіркою найцікавіших із них, щоб Ваші вихідні пройшли насичено та з максимальною користю.

Якщо Вам відомо про події, які цими вихідними відбуватимуться у Вашому місті, будемо вдячні, якщо розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. 

Гарних Вам вихідних та чекаємо на Ваші коментарі та враження про заходи, на яких Вам поталанило бути!

Київ

 15-16 вересня  – Персональна виставка Маши Шубіної LOSTandFOUND. Проект пройде в рамках експериментальної програми Kyiv Pop-Up Gallery і буде розміщений всередині двох транспортних контейнерів посеред київського Пасажу.
Читати більше...

15-16 вересня – Безкоштовні танцювальні майстер-класи від творчого об`єднання LUZ DE LUNA (східні танці, латина, сальса, меренге, зумба та ін.).
Читати більше...

15-16 вересня – Безкоштовні екскурсії англійською мовою по Києву – чудова можливість попрактикувати англійську з іноземцями та дізнатися більше про історію міста.
Читати більше

16 вересня – Навчальні велосипедні поїздки. Спеціально для велосипедних новачків та тих, хто хоче переконатися у своїх навичках їзди по місту, безкоштовні навчальні поїздки з тренерами.
Читати більше…

Львів

15-вересня – Код Трипілля. Виставка, яка вперше презентує одну з найбільших і найкращих колекцій артефактів Трипільської культури.
Читати більше…

15-16 вересня – «Фестиваль  партнерства». Такий проект відбувається вперше у Львові, його суть полягає в презентації культурних візиток польських міст та воєводств партнерів Львова та Львівської області, a також господарів - міста Львова та Львівської області.
Читати більше...

16 вересня - У рамках 19-го Форуму видавців у Львові Сестри Тельнюк виступлять на сцені театру ім. Леся Курбаса з музичною програмою «Дорога зі скла». Вхід вільний.
Читати більше…

Харків

15 вересня – Фестиваль сальси. Програма фестивалю складається з трьох частин: промо-частина, карнавал і вечірка.
Читати більше…

16 вересня – Ніч кажанів. Освітня акція, мета якої розвіяти існуючі міфи про кажанів.
Читати більше…

 

Інші міста 

15 вересня, м. Полтава – Гра «Мафія». Запрошуються всі бажаючі.
Читати більше…

15 вересня, м. Черкаси – "Ярмарок спорту" та "Богатирські ігри".Спортивне дійство відбуватиметься у рамках Олімпійського тижня та з нагоди Дня фізичної культури і спорту. Загалом на заході буде представлено понад 30 видів спорту. 
Читати більше…

15 вересня, м. Кіровоград – «Свято вулиці А.Тарковського» з нагоди відзначення 105-ї річниці від дня народження Арсенія Тарковського, вшанування пам’яті видатного земляка, популяризації його культурної спадщини та пропаганди естетичного виховання підростаючого покоління.
Читати більше…

15-16 вересня, м. Кременчук – Творчий фестиваль розвитку «Єднання». Фестиваль включає в себе кілька напрямків: психологія, езотерика, оздоровчі практики, творчість, бізнес і спрямований на розвиток і пробудження людського потенціалу.
Читати більше...

15-16 вересня, м. Алушта – Міжнародний медовий фестиваль «Кримські зустрічі». Для гостей будуть організовані шоу-програма, майстер-класи, науково-практична конференція за участю вчених близького та далекого зарубіжжя.
Читати більше… 

16 вересня, м. Луцьк – творчий перформанс – рухома виставка картин. Проект має назву "Doнести", він є альтернативою пасивній галерейній виставці.
Читати більше… 

Коментарі

Святослав Сурма   4355 днів тому   #  

Дуже цікава підбірка! Відчуваєш, що ти не один, що життя цікаве і треба його спішити прожити цікаво і змістовно.Розраховую мати можливість і надалі знайомитися з подібним. Більше того готовий надавати конкретну інформацію про події на Дрогобиччині. Сьогодні надам таку інформацію: 16 вересня (неділя) 2012р. у Дрогобичі на пл.Ринок о 20:00 відбудеться вшанування пам'яті Георгія Ґонґадзе та інших журналістів, які загинули за часи Незалежності України. Детальніше https://www.facebook.com/events/259593344161007/permalink/259596230827385/

  •   Пiдписатися на новi
Катерина Деменнікова   4355 днів тому   #  

В Николаеве:
встреча экокиноклуба http://vk.com/ecokinoecograd
мастер-класс по треш-мейду http://vk.com/trashmade1609

  •   Пiдписатися на новi
Ігор Бабій   4355 днів тому   #  

Ще важливий і цікавий захід пройде в Луцьку. Громадо, долучайтесь, будуємо здорове суспільство!

16 ВЕРЕСНЯ У МІСТІ ЛУЦЬКУ ВІДБУДЕТЬСЯ МАРШ ТВЕРЕЗОСТІ ТА АМАТОРСЬКИЙ ТУРНІР ВОЛИНІ З БОГАТИРСЬКОГО БАГАТОБОРСТВА



Громадська організація «Волинське православне братство тверезості імені святого праведного Іоанна Кронштадтського» та Луцький міський центр соціальних служб для дітей, сім`ї та молоді за підтримки громадської організації «Асоціації замовників і виробників соціальної реклами в Україні», Професіональної Ліги Стронгменів України та Федерації Стронгменів України проводить МАРШ ТВЕРЕЗОСТІ та відкритий аматорський турнір Волині з богатирського багатоборства під гаслом «Краще тверезе життя, щоб сила і слава була».



МАРШ ТВЕРЕЗОСТІ пройде з 12:30 до 13:00 від головного корпусу ВНУ до драмтеатру ім. Т.Г.Шевченка за участю відомих спортсменів України.

Турнір пройде з 15:00 до 19:00 у Центральному парку культури та відпочинку ім. Лесі Українки.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.