bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Аматорський турнір з багатоборства та марш тверезості у Луцьку
13.09.2012

Громадська організація «Волинське православне братство тверезості імені святого праведного Іоанна Кронштадтського» та Луцький міський центр соціальних служб для дітей, сім`ї та молоді за підтримки громадської організації «Асоціації замовників і виробників соціальної реклами в Україні», Професіональної Ліги Стронгменів України та Федерації Стронгменів України проводить марш тверезості та відкритий аматорський турнір Волині з богатирського багатоборства під гаслом «Краще тверезе життя, щоб сила і слава була».

Марш тверезості пройде з 12:30 до 13:00 від головного корпусу ВНУ до драмтеатру ім. Т.Г.Шевченка за участю відомих спортсменів України 

Турнір пройде з 15:00 до 19:00 у Центральному парку культури та відпочинку ім. Лесі Українки.

Мета заходу – підтримка соціальної кампанії «Краще тверезе життя»,  сприяння профілактиці негативних явищ алкогольної наркотичної залежності у молодіжному середовищі, популяризація тверезого способу життя у суспільстві задля побудови гармонійного духовно багатого суспільства та залучення підлітків до занять спортом.

Головними рефері турніру будуть прославлені стронгмени – майстер спорту міжнародного класу, найсильніша людина України 2012 року у вазі до 105 кг., рекордсмен України — Володимир Рекша та заслужений майстер спорту, дворазовий чемпіон світу в команді, рекордсмен України — Кирило Чупринін.

Мірятися силами богатирі-аматори будуть в класичних богатирських вправах, які мають місце на професійних стронгменівських турнірах. Це «лог-ліфт» (підняття колоди на максимальну кількість разів за 3 хвилини), кантування покришки, станова або так звана «метрва тяга» («дедліфт»), «дамбл» (підняття гантелі за лімітовану кількість часу – 3 хвилини) та інші.

Запрошуються  до участі у турнірі спортсмени силових видів спорту, які мають хорошу фізичну та моральну підготовку. Загальна кількість спортсменів, що планується, — 10 осіб. Перші три призових місця будуть нагородженні кубками. Всі учасники турніру будуть нагородженні медалями.

Також, запрошуються до співпраці партнери та благодійники, спонсори з приводу підтримки та проведення заходів в підтримку соціальної кампанії «Краще тверезе життя».

Контакти організаторів 

  • З організаційних питань:

Братство тверезості ім. св. прав. Іоанна Кронштадтського
Наставник — о. Стефан Ярема 
тел.: 050-288-14-55,  e-mail: [email protected] 

  • По роботі зі спортсменами:

Віце-президент Федерації Стронгменів України Володимир Миколаєвич Рекша /
тел. 097-967-69-87, e-mail: [email protected] 
(В попередніх заявках вказувати ПІБ, зріст, вагу, дату і місце народження, спортивні звання, регалії).

  • По роботі зі ЗМІ, партнерами та благодійниками:

ГО «Асоціації замовників і виробників соціальної реклами»
Голова Правління — Ігор Леонідович Бабій 
тел. 044-227- 39-79; моб.: +38 (050) 330-14-13
e-mail: [email protected]

Контакти

  • Бабій Ігор Леонідович
  • Асоціація замвників і виробників соціальної реклами в Україні
  • [email protected]
  • +38 (050) 330-14-13
  • http://www.socreklama.org/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.