bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Просвітницький захід «ГРАЙ та про безпеку не забувай!»
05.09.2012

9 вересня о 10.00 на спортивному майданчику (м. Вінниця, пров. К.Маркса, 19-а) «Молодіжна організація «СЛАВІС-Вінниця» проводить турнір з міні-футболу серед  аматорів віком від 18 до 35 років. Захід присвячений Дню фізичної культури та спорту.

Під час турніру в рамках Всеукраїнської кампанії з профілактики ВІЛ-інфекції «Безпечне життя», пройде просвітницький захід «ГРАЙ та про безпеку не забувай!». Гравці та вболівальники зможуть безкоштовно отримати презервативи  від МБФ «Міжнародний Альянс з ВІЛ/СНІД в Україні» .

ДОВІДОМО:
 Альянс-Україна розпочинає Всеукраїнську кампанію з профілактики ВІЛ-інфекції «Безпечне життя».  Кампанія відбудеться в багатьох містах України з вересня по грудень 2012 року.
«Безпечне життя» є продовженням профілактичної акції «Розважайся безпечно!», яка відбулася під час Євро-2012 в українських містах, що приймали чемпіонат ЄВРО 2012, за підтримки Альянсу-Україна, Глобального фонду, Levi Strauss Foundation та OSI.

Головна мета нової ініціативи – пропаганда здорового способу життя шляхом забезпечення профілактики поширення ВІЛ-інфекції серед загального населення. В рамках кампанії заплановано безкоштовне розповсюдження інформаційних матеріалів щодо профілактики шляхів передачі ВІЛ-інфекції та презервативів.

В Україні статевий шлях передачі ВІЛ-інфекції ще у 2008 році вийшов на перше місце та наразі становить 55.5% від усіх випадків інфікування. Тому, забезпечення населення відповідною інформацією і засобами профілактики буде сприяти зниженню поширення ВІЛ-інфекції та інших хвороб.

Всеукраїнська кампанія проводиться в рамках виконання Загальнодержавної програми з забезпечення профілактики ВІЛ-інфекції, допомоги та лікування ВІЛ-інфікованих і хворих на СНІД на 2009-2013 роки, затвердженої Законом України від 19 лютого 2009 року № 1026-VI, в частині проведення освітньої та роз’яснювальної роботи з пропаганди здорового способу життя, духовних, морально-етичних, культурних цінностей та відповідальної поведінки.

Контакти

  • Мар’янчук Сергій
  • ГО “Молодіжна організація ”СЛАВІС-ВІННИЦЯ”
  • 097-979-999-6 та 093-093-8-999
  • http://slavis.ho.ua/
  • http://www.aidsalliance.org.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.