bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація книги життєвих історій “Відпущення” у Криму
21.08.2012

Радо запрошуємо вас взяти участь у презентації меморіально- документального видання “Відпущення", виданого у цьому році силами команди проєкту “Україна активна: загоєння минулого”. Презентація відбудеться 9 вересня у Сімферополі у приміщенні Арт-центру “Карман”.

До книги увійшли 22 життєві історії, які були зібрано 2010-го року у 29-и людей з різним культурним, мовним, ет­нічним, ре­­лігійним, політичним та історичним підґрунтям з 13-и різних населених пунктів Пів­­ночі, Півдня, Заходу та Сходу України. І це лише маленька частинка з мільйонів, на яких XX століття залишило свій відбиток, але які знайшли в собі сили повнокровно жити далі.

Більше про книгу можна дізнатись на за адресою: http://www.iofc.org/uk/node/62612.

Презентація книги відбудеться 9 вересня 2012 р. у приміщенні Арт-центру “Карман” за адресою: вул. Карла Маркса 3, м. Сімферополь. Початок зустрічі о 17.00, просимо вас зареєструватись учасником за півгодини до початку зустрічі.

У програмі презентації заплановано спілкування та обмін думками на тему сприйняття історії, ставлення до неоднозначних подій минувшини, дискусія на тему загоєння минулого.

Проект “Україна активна: загоєння минулого” розпочався у 2010 році з літньої виїзної програми, під час якої було зібрано історії життя людей, які пережили трагедії минулого століття і залишились натхненниками у світі. Результати програми представлені у книзі “Відпущення”. Проект впроваджується Міжнародною громадською організацією “Основи свободи” у партнерстві з Сімферопольським Клубом молодих лідерів в межах програми “Kerk in Actie” міжцерковної організації з розвитку співпраці ICCO.

Контакти організаторів:
Юлія Кривошеїна, тел.: +380 99 9140170
Олекса Стасевич, тел.: +380 50 309 7997 та +380 67 622 7218
Ел. пошта: ukrainian.action at gmail.com
www.ukrainian-action.org.ua

Світлина: Галина Буньо

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.