bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Прийди на відкриту лекцію – отримай власний сайт
15.08.2012

Якщо ви – громадський діяч чи активний школяр Криму, вам цікаве все – знайомства, знання, а також нові медіа, то відкрита лекція Ленура Юнусова, радника з питань медіа в Криму програми «У-медіа» міжнародної організації Інтерньюз, - для вас!

Відомий кримський журналіст розповість, яким повинен бути сайт громадської організації, як його створити та як просувати в Мережі. Лекція відбудеться 18 серпня в 14.00 в арт-центрі «Карман» (Сімферополь, вул.Карла Маркса, 3) в рамках проекту «Ідеї вголос!», організованого Центром регіонального розвитку «Топ-Кая».

На лекцію запрошуються громадські діячі, активні школярі та студенти. А приєднавшись до проекту, вони отримають можливість виграти грант на створення власного сайту. Більш детально про можливості участі у проекті та про конкурс грантів організатори повідомлять зразу після лекції.

«Сподіваюсь, що це буде неформальна зустріч, вільне спілкування учасників проекту з експертом, - говорить керівник «Топ-кая» Олександа Целіщева. – Я знаю, що Ленур дає виключно практичні, багаторазово перевірені 20-річним журналістським досвідом поради, які школярі та громадські діячі зможуть використовувати у своїй роботі».

Проект «Ідеї вголос», організований Центром регіонального розвитку «Топ-Кая» та спрямований на покращення комунікації між громадськими організаціями, ЗМІ та молодіжними лідерами; розвиток громадянської журналістики, посилення представленості в інформаційному полі Криму унікальних новин від громадських ініціатив; підвищення рівня залучення ініціативної молоді до суспільного життя Криму.

Запрошуємо до участі громадських діячів, старшокласників, студентів, журналістів!

Довідка: Ленур Юнусов, журналіст. Працював в інформаційних агенціях, газетах та інтернет-виданнях України. Очолював щоденну газету «Полуостров», був заступником головного редактора тижневика «События», власним кореспондентом газет «Коммерсант» и «Экономические известия», інтернет-видань Obkom.net.ua та Proua.com у Криму. Загальний стаж роботи в журналістиці – 20 років. С 2010 року працює радником з питань медіа в Криму програми «У-медіа» міжнародної організації Інтерньюз. Проводить тренінги з журналістики та нових медіа.

Контакти та додаткова інформація: Анастасія Жукова,

099-376-06- 43, [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.