bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Цієї осені школярі України дізнаються про “Світ без кордонів”
14.08.2012

Протягом 2-х місяців (вересень-жовтень) учні старших класів віком 14-16 років будуть мати можливість взяти участь в національному соціально-освітньому проекті від AIESEC в Україні “Світ без кордонів” (WWB - “World Without Borders”), який спрямований на розвиток лідерських якостей, руйнування культурних стереотипів та виховання толерантного ставлення до представників інших країн, культур, віросповідання, а також подолання мовного бар’єру, підвищення рівня володіння англійською мовою учнів старших класів. За чотири роки проект проходив у 18 містах України, протягом цього часу тисячі школярів разом зі стажерами з різних країн світу дізналися що таке “Світ без кордонів” (WWB - “World Without Borders”),

Свою думку щодо проекту висловлює вчитель англійської мови Славич Світлана В’ячеславівна: «Наша школа бере участь в проектах AIESEC вже 3-й рік і ми дуже задоволені організацією і те, як розвиваються наші школярі за допомогою вдосконалення англійської мови, особистого розвитку, набуття професійних, презентаційних навичок. Після проекту вони стають більш впевненими в своїх висловлюваннях, сміливо відстоюють свою точку зору, наводячи незаперечні факти. Немає людини в світі, яка б народилася «готовою», тобто цілком сформованою, але всяке життя її є не що інше, як безперервний розвиток, безперервне формування».

Проект “Світ без кордонів” проходитиме на базі 15-ти українських шкіл у 5-ти містах України: Харкові, Львові, Одесі, Сумах та Ужгороді. До участі у проекті планується залучити 30 іноземних волонтерів та 1700 українських школярів. Протягом проекту іноземні волонтери проводитимуть для учасників проекту навчальні семінари, тренінги, дискусії та розвиваючи ігри. У кожному місті буде проведено фестиваль культур та шкільна олімпіада із залученням іноземців та учасників проекту.

AIESEC - міжнародна молодіжна організація з 62-річним досвідом, яка допомагає отримати новий досвід, розвинути професійні навички й особисті якості, приймаючи участь в організації проектів і міжнародних програм обміну.

Детальніше за лінком: lviv.aiesec.ua

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.