bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Студреспубліка знову збирає учасників і друзів
18.08.2012

24-27 серпня 2012р. у розважальному комплексі «Сонечко» (АР Крим, поблизу Євпаторії) Студреспубліка знову збирає учасників і друзів. «Україна моєї мрії» – актуальна тема цьогорічного фіналу, під час якого кожен зможе згадати свої дитячі та розкрити дорослі мрії, відчути себе в майбутньому та зануритися в те, що здається зовсім нереальним.

Чому не можна пропустити фінал Студреспубліки? Бо це наймасштабніший молодіжний проект року в Україні, найактуальніша тема, найграндіозніші суб-фести, найгарячіша тусовка в ритмі нон-стоп, найавторитетніші експерти та більше 1 000 активних учасників зі всієї України. І все це в формі гри, де в кожного є можливість побути кимось особливим, незвичним, тим, ким у реальному житті можливо ніколи не доведеться бути: хоч працівником комунального господарства, хоч депутатом, хоч міліціонером, хоч журналістом чи навіть… президентом. Суб-фести залишаються традиційними, проте їхня наповненість щороку стає все цікавішою.

На Тебе чекають:

  • Конкурс краси «Перша Леді»
  • «Нічна туса» з яскравими батлами діджеїв
  • «Квест-фестиваль»
  • «Студентська мафія»
  • Фестиваль аматорського відео
  • Фото-конкурс
  • і ще багато-багато цікавого!

А направляти роботу в правильне русло, проводити змістовні факультативи та дискусії будуть відомі громадські діячі й експерти: Олександр Бланк, Сергій Дацюк, Олександр Ктиторчук, Юрій Ліпчевський, Михайло Мінаков, Андрій Мішин, Андрій Окара (Росія), Михайло Притула, о. Антоній Рудий, Альона Сибірякова, Олексій Толкачов, д-р Леопольд Шпехт (Австрія) й ін.

Країна «Студентська республіка» має свої закони, органи влади, територію, валюту, партії й інші атрибути справжньої вільної держави. Найголовніший феномен програми — це проекція майбутньої України. Події, які відбуваються на Студреспубліці — це події, які згодом відбуваються в Україні.

Але й це не все. На гостей мульти-фесту чекає безліч приємних сюрпризів і шалених витівок. Саме тому, краще побачити самому, що відбуватиметься на фіналі Студреспубліки-2012, ніж почути про це від когось і шкодувати про втрачену можливість побувати там.

Відсвяткуй День незалежності України у власній країні під назвою Студреспубліка!

Звертаємо Вашу увагу, що умови можуть змінитися.

Всі офіційні новини — лише на офіційному сайті www.studrespublika.com та на розсилці Студреспубліки (на неї варто підписатися). За додатковою інформацією звертайтеся: Ольга Коваленко, заступник голови Міжнародного оргкомітету Студреспубліки-2012 (оргпитання), тел./факс: +38 044 529 13 75, моб.тел.: +38 067 234 01 94

До участі запрошуються журналісти та представники ЗМІ, комерційні й інші партнери: Віра Андріюк, бренд-менеджер Студреспубліки, моб.тел.: +38 097 883 22 26 e-пошта: [email protected]

Організатори: ВМГО «Студентська республіка» за оргпідтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України.

Сприяння: оргкомітет фонду «Стабільна Україна», а також Sonata camp young, European Youth card, MSI, НДЛМ, Kaspersky.

Інформаційні партнери: телекомпанія «ТВі», Стильне Радіо “Перець ФМ”, всеукраїнський щотижневик «7я», газета «Между строк», газета «День», ГУРТ

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.