bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Державні закупівлі в регіонах - марнотратство чи недофінансування?
21.07.2012

24 липня 2012 року о 12.00 в інформаційному агентстві «Регіональні новини» за адресою: м.Київ, вул. Хрещатик, 10-Б, 3-й поверх, офіс 8, відбудеться прес-конференція на тему: "Використання бюджетних коштів в регіонах – марнотратство чи недофінансування? Проміжні результати громадського моніторингу державних закупівель по регіонам, галузям та проблемам”.

Під час прес-конференції експертами Центру політичних студій та аналітики буде представлена аналітична інформація щодо здійснення закупівель в регіонах для забезпечення дитячого оздоровлення в літній період, а також на забезпечення потреб органів влади. Буде представлений порівняльний аналіз фінансового забезпечення для організації дитячого оздоровлення в різних регіонах, окреслені умови організації пришкільного оздоровлення, представлена картина із фінансуванням на забезпечення потреб органів влади по областям.

З метою підсилення можливостей викриття та публічного розголосу фактів порушень та корупційних схем на регіональному рівні, буде оголошено конкурс журналістських розслідувань. Серед учасників прес-конференції буде головний редактор порталу «Наші гроші» Олексій Шалайський.

Проект “Реалізація методики громадського моніторингу – основа прозорості державних закупівель” реалізується Центром політичних студій та аналітики в межах спільної ініціативи Pact Inc., Міжнародного фонду «Відродження» та Фонду Східна Європа.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.