bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар з правової просвіти підприємців
23.04.2012

Знання законів, які регулюють бізнесову діяльність, є необхідним чинником її успішного ведення, розвитку і захисту.

В Україні на сьогодні створено досить об’ємний законодавчий блок щодо підприємництва, його застосовують судді господарських судів, юристи бізнесового сектору, виконавці судових рішень, банківські працівники тощо. Але головний суб’єкт комерційного права – підприємець, а особливо представник малого та середнього бізнесу, не має ні часу, ні грошей, ні кваліфікації, щоби відслідковувати нові закони та інші регулюючі документи.

Від самого початку своєї діяльності у 2001 р. Центр комерційного права (ЦКП) велику увагу приділяє правовій просвіті українського бізнесу. Більше 2000 підприємців, переважно представників малого та середнього бізнесу, за ці роки взяли участь у семінарах ЦКП. Крім того, ЦКП випускає серію посібників “Юридична абетка підприємця”, (як у паперовому, так і в електронному варіантах), що користується великим попитом у практиків господарської діяльності.

Надання бізнесменам необхідних знань про найважливіші законодавчі нововведення ЦКП зазвичай здійснює у співпраці з високо фаховими експертами та поважними громадськими організаціями. Наразі такою організацією виступає Спілка підприємців малих, середніх і приватизованих підприємств України.

Програма семінарів для підприємців допомагає розібратися в актуальних і дуже важливих для бізнесу питаннях: про зміни в системі оподаткування та звітності, про планові та позапланові перевірки, про форми та методи вирішення комерційних спорів тощо.

Увага! Для преси: семінар відбудеться 24 квітня 2012 року у конференц-залі на другому поверсі «Volkswagen Центр Херсон», Миколаївське шосе, 7-й кілометр (захід триватиме із 11.00 до 17.00).

Довідково

Заходи організовані в межах виконання Центром комерційного права чотирирічного проекту «Розвиток комерційного права в Україні: фаза 2» (2011-2015) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Про Центр комерційного права: Благодійна організація «Центр комерційного права» здійснює широкий спектр програм, націлених на реформування законодавства України, на системне удосконалення правової бази та її інфраструктур. Центр розпочав свою роботу у 2000 р. спочатку як один із найуспішніших проектів Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), а з 2003 р. - як українська громадська організація. Розробка законопроектів, моніторинг та експертиза нормативно-правових актів, гармонізація законодавства України із законодавством ЄС, підвищення кваліфікації суддів, юристів державного та приватного секторів, правова просвіта підприємців, чисельні публікації, громадські обговорення, конференції, «круглі столи» - такими є напрями діяльності Центру заради удосконалення правової бази та ефективної системи правового захисту. За додатковою інформацією про діяльність Центру комерційного права звертайтеся до нашого вебсайту: www.commerciallaw.com.ua

Про Агентство США з міжнародного розвитку (USAID): Вже майже п’ятдесят років американський народ надає економічну та гуманітарну допомогу різним країнам світу через Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). В Україні підтримка з боку USAID зосереджена на трьох напрямках: охорона здоров’я та соціальні перетворення, економічне зростання, а також демократія та належне врядування. Починаючи з 1992 року, USAID надав Україні технічної та гуманітарної допомоги на суму 1,7 млрд. доларів. За додатковою інформацією про програми USAID в Україні можна звертатися до відділу зв’язків з громадськістю USAID або завітати до вебсайту.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.